Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Czarna mnie oczernić chciała i już nawet napisała "... facet z takim charakterem dla mnie zawsze będzie zerem" potem wszysto zamazała. Bo stwierdziła, że z Jakowca nie jest żadna czarna owca, za to czarna się kryguje, ze wszystkiego wycofuje, po co skopro ma gotowca.
czarna Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Oj! coś Henryk tu fałszuje gdzie się czarna wycofuje? owszem mało tutaj mnie lecz malować mi się chce zatem każdą wolną chwilę przy sztaludze spędzam mile lecz gdy pędzel mi się suszy pełna werwy, animuszu szybko na poezję wpadam tu poczytam, tam zagadam rzucę słowo albo trzy i znów znikam na trzy dni czarnym jestem charakterem ale nigdy żadnym zerem do Jakowca nie machałam tylko mu odpisywałam licząc na czułe romanse na pieszczoty i awanse przecież chciałeś wejść w komnaty oraz w pachnące piernaty lecz jak widzę do dzie wuszki zatem biorę za pas nóżki i poczekam sama w wieży aż ku mnie chętny przybieży i partyjkę zagrać zechce to mnie mile gdzieś połechce dość już, bo plotę androny a mój pędzel wysuszony idę zawrzeć z diabłem pakt namalują własny akt
czarna Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ciele miele pachnące ziele ja na boso i w popiele idę do dziew uszki szepnąć na uszko że ona promykiem co trawę łaskocze z uśmiechem w oczach i niech się nie wykręca od księżnej i lasu bo dam w ucho :)
czarna Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a niech cię wiatr łaskocze w pięty szkoda wypijemy za cię zdrowie młoda
Rekomendowane odpowiedzi