kyo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 na poddaszu w ciszy porównuje gramaturę słowa dłonią odmierza czysty owal z precyzją dokonuje odlewu nienarodzonego brata będzie jego alibi pojednaniem z ego oddala się w zacisze pokryty wapnem próbuje na nowo odczytać znaczenia miny
kyo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ciesze sie bardzo ze poetom sie podoba:) Pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 "porównuje gramaturę słowa" do czego porównuje? brakuje tego. dopisz albo zmień słowo. trzecia mozliwość - nie zakumałam do czego peel porównuje tą gramaturę słowa "znaczenia miny" - wg mnie albo znaczeniE miny, alebo znaczenie miN. może to i czepialstwo, ale uważam, że jedna mina może mieć raczej tylko jedno znaczenie - to co ty napisałaś sugeruje co innego pozdr/o.
Espena_Sway Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witaj na forum :) przyznaję, że dobry debiut - oby tak dalej. krótko i zwięźle mnie się podoba i czekam na kolejne zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
kyo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 co do miny, to masz racje, ale zastanowie sie, bo to nie jest dla mnie jednoznaczne - to znaczy niekoniecznie musi byc logiczne. "porównuje gramaturę słowa" - po prostu porównuje, to niedopowiedzenie,chcialem oddac tym slowem znaczenie jakie ma gramatura papieru - czyli uzylem w innym znaczeniu. alienacja to brak slow lub ich znikomosc, to dla mnie bardzo wazne, dlatego peel tak dokladnie wazy te slowa, jest ich malo wiec probuje wyjsc z tej sytuacji. tak to widze. ale zgadzam sie ze wiersz wymaga dopracowania:) dziekuje za opinie. Pozdrawiam
kyo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam i rowniez mi milo:) Pozdrawiam:)
Olesia Apropos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ proszę twoje wyjaśnienie troche mi pomogło w zrozumieniu co poeta miał na myśli
kyo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 czyli zaspokoilem kolege/kolezanke poete/ke??:)))
Olesia Apropos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 tylko Dawid mnie zaspokoja, ale w pewnym sensie dotarło /koleżanka nie-poetka/
Amelija_Em. Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a mnie jest miło,że wam jest miło...heheh.całki.
kyo Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha ;)
Rekomendowane odpowiedzi