Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Kiedyś to była piękna dziewczyna, wnuczka wikinga rodem z Wolina, a że pędziwiatr był to i trzpiotka dobitnie świadczy o tym jej fotka i ciebie, skarbie mi przypomina.
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 no, to se panie odstaw tę fotkę i nie jestem tą co robi za trzpiotkę nie bierz mnie również za taką idiotkę co trzepie rzęsami oglądając się za wikingami
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czy Ty jesteś Wolinianką, że się wstawiasz za tym trzpiotem, jeśli tak to powiem szczrze, ze na Ciebie mam ochotę. Bo gdy bym Cię Stasiu posiadł, w świat by poszło moje męstwo, - proszę spójrzcie, to ten śmiałek Woliniance wziął panieństwo.
zak stanisława Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 może on i woli na niance ale czy ona zgodna będzie? życzenia dosyć zgubne na owo męstwo samolubne?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nic na przymus i bez woli nawet gdy odmowa boli. Tego creda wciąż się trzymam więc i gwałtu się nie imam.
Rekomendowane odpowiedzi