Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dziewczę cudne jak ta lala przyjechawszy do Rewala stało się obiektem jęków bowiem urok cudnych wdzięków wszystkich mężczyzn z nóg powala.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy ta dzie wka, ta z Rewalu, chce za wdzięki dużo szmalu? Bo na ORGu taka jedna nie chce szmalu, choć jest biedna.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Myślę, że ta dzie wka, a raczej dzie wuszka nie tak szybko pójdzie ze Stekiem do łóżka. Co innego ze mną, gdyż tak mogę sądzić, chociaż ludzką rzeczą jest czasami błądzić. A ja właśnie jestem zbłąkana owieczka i to mnie ma szukać ta miła dzie weczka. A jak już odnajdzie to czule pogłaszcze, chyba że się znowóż zaszyję gdzieś w chaszcze.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Myślę, że ta dzie wka, a raczej dzie wuszka nie tak szybko pójdzie ze Stefkiem do łóżka. Co innego ze mną, gdyż tak mogę sądzić, chociaż ludzką rzeczą jest czasami błądzić. A ja właśnie jestem zbłąkana owieczka i to mnie ma szukać ta miła dzie weczka. A jak już odnajdzie to czule pogłaszcze, chyba, że jej znowu ucieknę gdzieś w chaszcze. (wysyłam ponownie, ponieważ Stefana przerobiłem w pierwszej wersji omyłkowo na stek, za co przepraszam)
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ze stekiem do łóżka na pewno choć dzie wuszka nie jest królewną chętnie żabę pocałuje bo wszystkie zwierzątka miłuje czy to Stefan czy też inny pan - chwat z każdym jest za pan brat
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wiwat, wiwat za wiwatem, okrzyknięto mnie dziś chwatem. Co do żaby czemu nie, jeśli chce całować mnie. Chętnie jej nastawię liczka, niech całuje mnie księżniczka. A ja poddam się jej czynom gdy całusy na mnie spłyną.
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 pocałowała żabę czekając na odczarowanie a toż to szkarada stanęła przed nią, panie i cóż ta ksieżniczka biedna począć ma? kiedy z jej oka kapie smoła a nie łza?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Powiem bardzo krótko miłej Pani Stasi, że księżniczka smołą żalu nie ugasi. A co do szkarady, zdania podzielone, bo choć jestem smokiem lecz ogniem nie zionę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Prysły mity o księżniczce, prysły z wielkim hukiem bowiem sama to stwierdziła, że jest garkotłukiem. A ponieważ ta niewiasta życiem przemęczona, przez autora tego wiersza zostaje zwolniona. Z obowiązku dogadzania coraz innym panom choć to może nie po myśli ich intymnym planom. Więc od teraz masz już luzy zmęczona dzie wuszko, ale nie ma nic za darmo, ceną, puste łóżko. Teraz możesz po dniu całym leżeć jak królowa ..., no i proszę, czyż bym musiał zaczynać od nowa?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mało dziś na świecie takich co o innych dbają, więcej tych co bez skrupułów cię sponiewierają. Może język mój jest szorstki, słowa nie ważone, lecz zaręczam samym sobą chciałbym taką żonę. Bo to miło i przyjemnie w łóżku jeść śniadanko, tylko powiedz, by je dostać mam pisać podanko? Czy wystarczy tylko grzecznie moja kuchareczko szepnąć słówko a przyniesiesz bułeczki i mleczko?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nie dworuj ze mnie Mości Królewno, bo tego pana nie chcę na pewno. On mi nie leży, i nie bądź cwana, sama dla siebie weź tego pana. Bo choć rubaszny jest i wesołek, może samotny jako ten kołek. Tobie wziąć jego bardziej wskazane bo ja za Chiny ... - nie chcę z tym panem.
Rekomendowane odpowiedzi