Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Pewien inżynier z Lasu Księżnicy udawał wielkanocne jajo a wierszożerca z ulicy Krupniczej powiada, że do rytmów rymy nie przystają i dołozył do koszyka formę kiełbaśniczą a udawacza opierniczył dyg
Miłka Maj Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 hihi, ten z ulicy Krupniczej lubi czasem opierniczyć:)
M._Krzywak Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ciężkie czasy, losy dzieje niech tam krzyczą - ja - się śmieję...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pewien inżynier z Lasu Księżnej, Wysyłał wiersze pewnej zamężnej. Szybko rozpalił jej łono, A ona będąc spragnioną Szeptała; Rymem swym władaj prężniej.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się boję GOPR Górek Oczu oraz Piersi Rozumianych słowek pierwszych niepojtęych .... strzeż się babo we mnie stoi jakieś tak
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ty, Asiu jesteś trudna baba Ciebie poskromić drudna sztuka Zwyczajny chłop głupiutkiej szuka Do kuchni, dziatwy i do łóżka. Popróbuj być głupiutką trzpiotką Co nie rozumie nic, lub prawie A on niech będzie bohaterem Pod Twoim butem, wiedząc mało.
Miłka Maj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, ty - Stefanie!!! Szukasz durnej, miłej trzpiotki, potulnej, cichej idiotki? Nie na Orgii zatem szukaj!! Tutaj każda z nas to SZTUKA jedyna w swoim rodzaju -diablicą i aniołem z raju!
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie, ty - Stefanie!!! Szukasz durnej, miłej trzpiotki, potulnej, cichej idiotki? Nie na Orgii zatem szukaj!! Tutaj każda z nas to SZTUKA jedyna w swoim rodzaju -diablicą i aniołem z raju! niech se będzie i diablica byle miała krasne lico i dynamit pod spódnicą
Miłka Maj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 dynamit - to chyba męska sprawa dla nas bomba jest zabawą :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 czy dynamit to czy bomba byle jedna grała trąba
Rekomendowane odpowiedzi