Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 tych prostych na bezdechu przy księżycowych nocach szeptanych nad kandelabrem w mrok wtulonych zwyczajnych na wpół wtuleniu bym znów przemokła aż do samej prawej komory i lewego przedsionka
Tdk crew Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 zwyczajnych na wpół wtuleniu - ta czesc mi sie nie podoba reszta ciekawa!Pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 niby coś w tym jest ale.. -za dużo tego wtulania -jestem na nie jeśli chodzi o księżycowych oraz bezdechu ogólnie coś trzeba byłoby z tego wyłuskać,przerobić na mini albo wykorzystać najlepsze momenty (np. 4 ostatnie wersy) i na nich zbudowac coś konkretnego -------------------------------------------------- tych prostych szeptanych nocą w na-pół-wtuleniu zwyczajnych niech znów do samej przemoknę prawej komory i lewego przedsionka -------------------------------------------------- pozdrawiam/martyna
Olesia Apropos Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to prawda, z racji tego, że źle czyta się te dwa wyrazy, kiedy są tak blisko siebie. poza tym: specjalnie mnie nie zachwyca, ale jest pomysł i może coś sie z niego wykluć. może wrzuć na warsztat? pozdr/o.
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 pomysl i porownania komor i przedsionkow fajny a forma czy ja wiem czy taka fascynujaca?nie jest zle. mogloby byc lepiej. zagladne w inne zrodla twe powiem cos wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi