Ewa_Kos Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a taka dzie wuszka z Warmii dziecię to jedyny na tym świecie przypadek dobrości wielkiej nawet w malutkiej muszelce ślimakowi co w niej żyje wytłumaczy że on choć tak nieporadny bardzo wiele znaczy
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dzie Wka biolog i ekolog górołazka i sztukolog za pan siostra ze ślimakiem kotem, psem, królikiem, żółwiem ogrodowym jest rybakiem mistrza dzielnym jest kungfakiem limeryckim łapserdakiem podejrzewam też niesmiało że ma bardzo babskie ciało
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a powinna złapać chłopa i wywinąć mu flamenko potem dac mu w dupę kopa żeby w krzakach zapiał cienko tak zdobyte doswiadczenie w szkole Dziewki będzie w cenie
Ewa_Kos Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 O matko o to zgroza ona nie wygląda a postępuje jak koza ''benedyktynkę'' jak koza wyniucha nigdy nie robi jak kozucha kłamczucha i do tego zawsze jak kózka wesolutka śmiało można ją wpuścić do swego ogródka
Ewa_Kos Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 o jejku! o jejku ! już zmieniłam szkoda mi się zrobiło tak źle zaraz nie myślałam z tą kłamczuchą - żartowałam
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 jestem skromnym cichym capem bardzo lubię kiedy koza skromnie obok woza człapie gadać może nawet prozą a wieczorem na kanapie niech wyczynia kozie pozy z serem kozim da kanapkę kozie mleczko grzecznie wyssać i na capie figle przystać
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a może by tak Dzie Wuszkę do koszyka między jajo i pietruszkę tuż obok piernika będzie miała aureolę oraz świątobliwą dolę
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to może do serwisu delikatnej porcelany gdzie rytmami piszę rymy dobrze znane?
Rekomendowane odpowiedzi