Antonina Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 twój głos, jak z zaświatów wydobywa się z otchłani nicości. skąd dobiega wie tylko On proszę Go, by zdradził "nie tu, nie teraz"-słyszę ufam i czekam
Tali Maciej Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 i co z tego wynika, bo moim ZDANIEM TEJ MINIATURCE BRAKUJE JAKIEGOŚ KONKRETNEGO PRZESŁANIA pozdrawiam
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 twój głos jak z zaświatów z otchłani nicości skąd dobiega wie tylko On proszę by zdradził "nie tu nie teraz" -słyszę ufam i czekam Ale go wyciągnęłam:)))jak dżdżownicę. Czytałam kilka razy i podzielam zdanie Macieja T. Pozdrawiam E.S.
anastazja woźniak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Antonino widze ze zaczynasz umieszczac swoje wiersze w warsztacie dziękuje ci że stwarzasz mi sytuacje bym mogłam czytac twoje wiersze jestem twoją wierną fanką mam 5 tomików twoich wierszy które codziennie czytam
Rekomendowane odpowiedzi