le_mal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Stasiu ja też dzisiaj taka bierna, Dopiero nocą doszłam do Ciebie. Warto pomyśleć nad tą biernościa. pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Eugenie, Jayu, próbuje wam wyjaśnic zawiłość rozumowania mojego umysłu: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----dostosowuje się do świata tu i tego tam, gdzie pragnęłaby być to jest tak zagmatwane jak dążenia pani kameleon; bierność ją poraża ( miałam "cudzysłowia" kazano poprawić-już 'zgłupłam" pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Le-malko, dzięki i cieszę siue że sie uporałaś, ja jeszcze nie! pa!
Espena_Sway Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Stasiu, mnie się średnio podoba. nie wiem czemu, bo w sumie poprawnie, ale jakoś przyzwyczaiłam się chyba do Twoich lepszych albo nie wiem :] eh, qrde zastanawiam się jak skelić następny wiersz pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no, cóż tego się spodziewałam zgodnie z zasadą- jeszcze się taki nie urodził... he he pozdrawiam i zyczę samych pięęknych wierszy i radości płynącej z poezji, papa
Espena_Sway Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu dzięki. choć nie wiem czy uda mi się coś sklecić chyba zaczyna się spadek formy :/
adam sosna Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 najmocniej przepraszam! miał być atak? to jest! a ten "kop" to niczym z Norrisa ma być? nie umiem tak
Ewa Jaworowska Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Chyba nie zrozumiałam, albo dzis jestem niekumata.Pozdro.
Ewa Rajska Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 dużo ładnych momentów, ale przyzwyczaiła nas Pani do takich cukierków idealnych, że aż nie mogę wierzyć, że to u Pani chce mi się grymasić. więc może nie będę, bo już się wielkanocnie rozregulowałam. oby tylko tą bierność wygonić! pozdrawiam serdecznie! ER
sława_zaczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi