rumianek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dziękuję Leszku za komantarz. "Runąć" jednak zostawię, bo z kolei to jedno z moich ulubionych słów ;) Pozdrawiam :)
Pankracy grog Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Bardzo przyjemne, choć końcówka mi nie pasuje.
rumianek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W zasadzie o to chodziło i końcówka również była zamierzona. Napisz mi, co Ci w niej konkretnie nie pasuje? Pozdrawiam :)
lui marley Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 dla mnie spoko. zaczepie sie tylko o to klęczenie z twarzą. tak jak sobie wyobraze to raczej komicznie to wyglada. wez lepiej kleknij i wyjmij twarz z wody albo legnij w tym. pozdro
rumianek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Pisząc o klęczeniu z twarzą w wodzie, miałam przed oczami sceny z filmów wojennych, które z resztą uwielbiam. Dość często się ten motyw przewija, dlatego też nie kojarzył mi się z niczym wesołym. Dzięki za komentarz :)
rumianek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 dzięki dzie wuszka :)
Rekomendowane odpowiedzi