zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Pewien Michael Krzywy z Nieanioł wydumał -"satan i sława" na pewną panią. Pani co złego się boi, wrzeszczy:- imię moje sławą stoi na każdej drodze życia i poza nią.
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 pamiętam czasy sielskie- anielskie gdzie pani Stanisława po główkach głaskała dzieciątka w poezyi zacięte lecz czasy przeszły nieziemskie stała się straszna rzecz i to niemała główki dzieciątek odrąbnięte ... Satanisławy to chwała...
Ewa_Kos Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jejku Stasiu - to prawda? niech śpią w pokoju w kuchni mama gotuje obiad
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 chyba się przepopczwarzę bo mam dość żaka, o Stasi już marzę i nie zdziwcie się kochani gdy Stasia znów powstanie zaraz to zrobię: raz dwa i trzy każdy patrzy?
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mam dość żaka?- bo to wędkarz ciągle tylko ryby widzi kiedy pytam- czemu stękasz? a on mówi, ze się wstydzi wszystko wokół gdynią jedzie choć to okoń a nie sledzie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 kiedyś w szkole mnie uczono że gdzie rybka obok pipka
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 złego nauczyciela miałeś mój panie mój mawiał- gdzie kobieta tam mi stanie mały mój samochodzik, co piechotą lubi chodzić noszony w kieszeni dziurawej raz w lewej raz w prawej
Rekomendowane odpowiedzi