M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skorzystałem, poprawiłem - ale nie miałem świdomości, że to nie piaskownica - wszystkie głupoty już usuwam...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam ja radę dla le malki niech się odda dla Michałka wtedy będzie cacy Michał sypnie limeryków michą no bo w P-ecie oraz Z-ecie trzeba 6 dni czekać przecie
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam ja radę dla le malki niech się odda dla Michałka wtedy będzie cacy Michał sypnie limeryków michą no bo w P-ecie oraz Z-ecie trzeba 6 dni czekać przecie późna porą tak sie składa że głupoty opowiada nie napisał limeryka że napisał - zaraz fika ale wziął się do roboty juz go ominęły fochy...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się zgadzam z tym stawaniem tam gdzie zwylkle niechaj stanie
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 może to jest przez Bezeta u Krzywaka dusza nie ta?
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już jest problem załatwiony już limeryk poprawiony wijny nie trza, mości panie a kolejny utwór w planie...
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 niech wykona plany żwawo bo obudzę Mery Krwawą
M._Krzywak Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo kto w gorącej wodzie kąpany ten wcześniej jest ugotowany jedna teraz myśl nurtuje kto krzywikiem tu prostuje ??? :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 dla magistra inżyniera krzywik lepszy niż ekiera
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. złote myśli wtedy płyną gdy na stole stoi wino bo jak wpadne na Polanę Zadna butla nie ostanie :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 butli w Lesie pod dostatkiem białe rude cierpkie sładkie
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. beczka w sumie też sie nada wypic całą - tak wypada a nad ranem druga beczka trzecia jako przystaweczka :)
Rekomendowane odpowiedzi