M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jestem sobie chłopek z Krakowa limeryk pisze swój od nowa a dusza moja kwili co żeście mi zrobili ??? szkoda mi ciebie, szkoda...
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 pewnie trzeba pilnie artystę uraczyć winem czerwonym przydzielić muzy podkasanej asystę podać pióro i odziać w koronę
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 toż ja sercem krwawiącym pisałem wiersz o miłości nazwany banałem (i tutaj szlocha...)
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wiersze o miłości gdy w sercu złości?
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo miłowanie jest banałem w swej naturze
Miłka Maj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to co znowu za krzyki? troszkę Stefcia, ciut Ewusi nie zabraknie też dzie wusi kapkę Stasi, mnie drobinkę -Krzywak zrobi dobrą minkę:)) potem dodać szczyptę czarnej, bajki-żeby było fajniej, wymieszawszy Olka z Krzysiem le mal krzyknie: mmm, to mi się:)) taki ot(c)o przepis nowy i 'limeryk' już gotowy!
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 serce znowu szybciej bije, znów, że dusza mieszka w ciele napisz, napisz o miłości nie patrz jak to głupie ciele :)
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to krzywaka trapi zmora z gołą dupą widział Amora...
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. złamaliście mi serce opiniami a w marzeniach płakałem wraz z wami gdy miłości swej pierwszej opisywałem tchnienie napisaliście głupoty w opiniach i każdy ze mnie się śmieje...
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 nic się już nie poradzi, jak takie czasy nastały że nazywają kiczem a ja kocham świat cały w poduszkę płaczę i szlocham, szlocham i znowu płaczę och, kocham cie kocham, kocham i znowu szlocham i płaczę...
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 na nic pocieszenia kiedy wiosną deszcze kiedy jeszcze aniołek białym piórkiem łechce na nic wszystkie gwiazdy i asteroidy miast nektaru miłości jem toksyczne grzyby... teraz znowu szlocham na monitor łzy leje posłałbym wiersz nowy, lecz tracę nadzieje bo jak prześlę słów tysiąc łzami napisane od Satanisławy znów dostanę lanie :(
kalina kowalska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurnia, przecież to nie limeryk, dlaczego tu wklejony, dlaczego tytuł zwodzi?
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Krzywak to ma krzywe życie sypie krzywym limerykiem baby krzywo jakoś znosi krzywo o współczucie prosi chyba walnę go krzywikiem huknę krzywym wykrzyknikem póżniej krzywo zaś pogłaskam i wymodlę krzywą laskę/łaskę (niech wybiera)
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurnia, przecież to nie limeryk, dlaczego tu wklejony, dlaczego tytuł zwodzi? bo jest zwodniczy ;) poprawiłem.
kalina kowalska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 no boki zrywać... ale już nie będę rozwijać, bo mi ponoć na piękność szkodzi kłaniam się i pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już poprawiłem
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już sie uspokoiłem
kalina kowalska Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 skorzystaj pan choćby ze ściągawki na forum "co to jest limeryk" (po prawj stronie) i nie gorączkuj się pan tak - ja tylko chciałam zwrócić uwagę na pewne zasady - bo chyba w życiu trzeba mieć jakieś zasady, ale może się mylę - pan tu rządzi - to pański limeryk;)
Rekomendowane odpowiedzi