Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 urban nigdy nie myślał zawsze budował urbanizacja nigdy nie była konstruktywna zawsze brała udział w dyskusji nigdy nie unosiłem się na błędach zawsze obciążony poniżeniem planujmy z góry dół powstanie sam
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 he he teraz wiem skąd te uszy, ale puenta też świetna, pozdrawiam ciepło,
Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Cały (wbrew tytułowi ) bardzo mi się podoba; zakończenie bardzo w Twoim stylu i zrozumiałe. Pzdrawiam Cie bardzo serdecznie. Ewa K.
Miłka Maj Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a ja ani z góry ani z dołu hahaha; dobre!+ p/V.
le_mal Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dobre!dołączam do chórku:) pointa-tak. pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 pointa rzeczywiście Tomaszku na medal i wiesz co? to chyba jest jednak wiersz, ale cóż...:-)))))))) serdeczności niedzielne :*:*:*
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 to chyba wiersz oscylujący wokół urba :) Dobre, czemu nie, chociaż przy Tomku należy pomyslec, a to podobno szkodzi... Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Bielaczku, dobre to. początkowo denerwowało mnie powtórzenie nigdy nie; i zawsze ale ogólnie pasuje po kolejnym przeczytaniu pozdrawiam Łejeczka :*
Alicja Najdowska Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 u mnie masz plusika :)))))))
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dziękuję wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi