wianeka Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zapowiedź nadejścia zielonego ptaka nie stanie się teraz jutro lecz wczoraj Nie dostałem zagadki wraz ze szczegółem małym szczególikiem o sercu lisa proszę o szybką śmierć ciekawości bym nie musiał jeść pytań dlaczego jak kiedy Zestawiony z poziomu niewiedzy od lat kilku walczący z Pewnym
Anna_M. Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 mądry wiersz, podoba mi się, pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 krótko, zagadkowo, bez zbędności.ale zagadkę ci zadam: -co to jest?rudy tata, rudy dziadek, rudy ogon to mój spadek serce chytre ,rozum też -co to za zwierz? Twój wiersz sympatyczny w odbiorze pozdrawiam ciepło
Czuczu Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 świetny wiersz masz talent pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 rzeczywiście świetny wiersz, na wielkie TAK, brawo, brawo, brawo :-)))))) pozdrawiam cieplutko :-)
Rekomendowane odpowiedzi