Tomasz_Biela Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 serce rozbija ludzkie drogi młotem pneumatycznym oddechy jak tornado w świat wypuszczone w których joga chrapliwie o czymś marzy * w moim życiu sny prorocze zostają pod gruzami na jawie
Nechbet Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 nie wiem Tomaszu, zbyt mało wyraziste chyba dla mnie, choc poprawnie, jednak... wolę wiersze bardziej opisowe buziaczki:*
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 serce potrafi rozbić tylko wtedy gdy drugie tego chce, Tomku, też o sercu - ja - w warsztacie leżakuje pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za kilka słów o nawet biziaki no dobra ... niech będzie :* bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wbrew woli też rozbija ... nienawiść ... zajrzę ... bywaj
stanislawa zak Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 masz rację, ale ja jej nie doświadczyłam. kocham wszystkich ludzi, niektórym zazdroszcze(charakteru) ale nie w głębi serca, pozdrówka
le_mal Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trafnie-'rozbija młotem pneumatycznym' i nie da się nic posklejać. Jestem na tak. pozdrawiam ciepło:)
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki ... da się posklejać poskładać jeśli naprawi się co nieco i jawa i sen przestaną trzeszczeć ... wobec niektórych jednak to nie działa bywaj
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 serce rozbija ludzkie drogi młotem pneumatycznym oddechy jak tornado w świat wypuszczone w których joga chrapliwie o czymś marzy * w moim życiu sny prorocze zostają pod gruzami na jawie Ja bym tak to widział - w tekście nic nie zmieniłem. Ale jest ok :) Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za własną wersję skoków ciśnienia ;) ja wolałem tak wtłoczyć wersyfikację bywaj
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Niezłe, choć wydaje mi się, że młot pneumatyczny nie pasuje (formalnie, bo treściowo, to może i tak). pozdrawiam /Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło i napewno wiesz o co chodzi ;) bywaj
ZYTA Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Hmmm mam wrażenie, że nie masz pojecia co to jest POEZJA!!! Te twoje jak ty je nazywasz ''wiersze'' to stek bzdur!!!!!!!!!!!!!!! Sam nie wiesz o czym piszesz????!!!!! To przykre!!!!! Wiesz współczuje tylko wszystkim poetą bo pewnie teraz przewracaja się w grobie!!!! Hmmmmmm takich bzdur nie czytałam od baaaardzo dawna a dość dłuuuugo juz żyje!!!! Usmiałam się tylko..... Te Twoje porównania, metafory nie mają sensu... Nie wiem czy wiesz ale poezja jest dla ludzi jest po to by każdy w niej sie czegoś doszukał odnalazł jakąś głębie.... A czytając twoje 'coś' bo napewno nie sa to wiersze!!!! Nie mozna się niczego doszukać!!! Wydaje mi się że przelewasz na kartkę to, co Ci slina na jezyk przyniesie bo.... te wiersze sa bardzo nie przemyślanie... nie ma w nich sensu, składu!!! Nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wydaje mi się, że to efekt Twojego nadużywania narkotyków bo chyba przez nie masz dziury w mózgu... zaczynasz coś, nie kończysz.. wyskakujesz ch*** wie z czym!!! Masakra chłopie!!!
Rekomendowane odpowiedzi