basia p. Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Kiedy zgaśnie męski głos Kiedy z sił opadną westchnienia Gdy największą mocą Będzie moc kobiecego milczenia Wtedy wstanie dzień Slaby, bezbarwny, bezsilny, mniej buntowniczy Bo czym byłby świat bez mężczyzny? ...niczym...
magdalena czernicka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 powiem, że skusił mnie tytuł... i w sumie chyba jest najlepszy. treść słabiutka, oj słabiutka...
Espena_Sway Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście :/ ale co tam, jak wyżej podpisana osoba okaże się ambitną uczennicą, to za pół roku może być jedną z lepszych na forum === Kiedy zgaśnie męski głos Kiedy z sił opadną westchnienia Gdy największą mocą Będzie moc kobiecego milczenia Wtedy wstanie dzień Slaby, bezbarwny, bezsilny, mniej buntowniczy Bo czym byłby świat bez mężczyzny? ...niczym... ==== przede wszystkim wyrzuć te nieszczęsne częstochowy, bo po oczach idą. tekst do dopracowania, bo motyw ciekawy pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ty XENO nieokiełznana, ty wojująca ekstremalnie...... Ale puentę piękną napisałaś..... BRAWO!!! Pozdrawiam
Fanaberka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi się podoba! Feministyczny to on (wiersz) nie jest, ale nieco nauki i kto wie, może i to się zmieni ;))) Pozdrawiam.
Kasia_Karpińska Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 dla mnie bez niczym ..... mniej wojujaca feministka:)
Strange World Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 no.... ten rym faktycznie niefajny... ale.... nie moge powiedziec, ze mi sie jakos strasznie nie podobał wiersz:)
Rekomendowane odpowiedzi