cyklop Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 zgubiłem radość dobre słowo i myśli jasnych ciepły promień kochać nie umiem już nikogo więc nikt nie spojrzy w moją stronę nikt nie uśmiechnie bez potrzeby wokoło trwa chocholi taniec i lepiej w jutro jest nie wierzyć ... a może mi się tak wydaje ? Te słowa nie są do czytania te słowa spadły tu przypadkiem gdy nachyliłem się nad sobą szukając czegoś na nijakie przeciekające bezustannie dni
Waldemar Talar Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ładnie to opisałeś za to plus lecz jutro już może ktoś się do ciebie uśmiechnie przecież Wiosna zapanowała.
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jest lepiej - chociaż jeszcze nie to - sytuacja liryczna, stan duchowy podmiotu nie zachęca. Te słowa nie są do czytania te słowa spadły tu przypadkiem gdy nachyliłem się nad sobą szukając czegoś na nijakie przeciekające bezustannie dni Ten fragment jest naprawdę dobrze napisany, natomiast to: zgubiłem radość dobre słowo i myśli jasnych ciepły promień kochać nie umiem już nikogo więc nikt nie spojrzy w moją stronę nikt nie uśmiechnie bez potrzeby to jest koszmar. Tak pół na pół. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 dlatego że nie do czytania, zajrzałam i najbardziej puentą się zafascynowałam pozdraw.
Oscar Dziki Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 przyjemny pomysl, wykonanie nijakie, ale chociaż nie utrudniające odbioru.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 O Kurde człowieku! napisałeś najlepszy wiesz od dwóch dni dlaczego ja wcześniej cię nie czytałem? A wiem ksywka mnie przeraziła, ale jak na cyklopa patrzysz bardzo szeroko, dowodem ten wiersz. Piękne a "szukałem czegoś na nijakie" zajebiste . Mi się to skojarzyło z szukaniem czegoś na A w słowniku. Pozdrawiam Jimmy
_ave Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 pozytywnie odebrany=) Pozdrawiam cieplutko.
Beenie M Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 ...a okazało się, że jednak do czytania pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi