Patryk Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Idę niepotrzebny nikomu, gdzieś za kraniec drogi tam gdzie nikt nie zobaczy łez, nie wyczyta skarg i w trwającej po mnie ciszy, ktoś kiedyś wspomni że wlokące się poboczem życie, zabił czyjś strach Za rozwartym niebem skryję przeszłość byle jaką jeżeli nie stwierdzisz miłości dla mojego istnienia i duch mój pokłoni się tańczącym białym płatkom pod kołem pędzącego czasu zginą moje marzenia W przejściu nonsensu na autostradę ślepego losu potrącony mgłą zapomnienia, umieram jako tako choć widzę i słyszę Twój oddech, gdzieś w mroku złamaną nadzieją już nie wstrzymam biegu tacho W brzegu ubogiego życia, słychać jest tylko ciszę tam nie rani przyszłość już nie boli przeznaczenie serce na drżących ustach ostatnią skargą milknie a niemy wzrok zasypia w oczach, za koła cieniem
M._Krzywak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Forma może i ujdzie - ale czy ten tekst to "gorzkie żale" ??? plus kwiatek - umieram jako-tako. Nie super. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi