bajka-bajka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 na pąków rozkwity poczekamy razem wiatr co skrzydła do lotu rozwinie słońce co żarem ozłoci nam twarze i na ten smutek co minie noc, co utuli do snu jak swe dzieci deszcz co obmyje żałosne wspomnienia ksieżyc co dla nas swym okiem zaświeci na pieszczot własnych spojrzenia. ranek, co zbudzi nadzieje w nas nową szczeście nikomu nieznane radość co wisi nam tuż nad głową, na chwile niezapomniane
justyna nawrocka Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 ladny,liryczny wiersz,, na pogodny dzień pasuje,
Yasioo Zimiński Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a mi się wydaje, że uwidocznił się kolejny negatywny wpływ nadchodzacej wiosny na poezje. pozdrawiam. może nie jest jakiś straszny, ale daleko mu do ładnych.
stanislawa zak Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 bajeczko, lirycznie czekasz na... ale myślę że tych "na" jest zatrzęsienie, nie da sie coś z tym zrobić? pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 wyliczanka wątki skliszowane ach te rymy tym razem na nie pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 wiosna to ładna pora roku, ale z każdą chwilą przekonuję się, że poezji zupełnie nie sprzyja. ten wiersz nie jest tragiczny, ale też nie jest dobry. taki szarak, o którym zaraz zapomnę. pozdr. aha, weź pod uwagę sugestie Stasi. przyda się.
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 A ja sobie przerobię, sorki A ja jestem pewna, że uwidocznił się kolejny pozytywny wpływ nadchodzacej wiosny na poezję. Bliziutko mu do ładnych. Poprawiłas mi humorek, pozdrawiam :)
bajka-bajka Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 dziekuje za komentarze, ciesze sie , ze moglam komus poprawic humorek, nawet gdy bylby to jedyny czlowiek na necie, ale warto dla tego jednego i juz sie na duszy cieplej robi.....pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi