anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Drżysz ślimak serce znów sie schowało? Serce,serce pokaż nóżki daj buziaka zza poduszki! Cieplej- Znów wrosłeś w moje ramiona Ja też zasne wtulona...
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo mi się podoba. Króciutko , miło ,inaczej. Ps. Czytałem go już , fajnie że jest tutaj... Pozdrawiam f.....k
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Tadku. Obiektywnie uważam,że jednak jest troszkę infantylny,a forma -aż za prosta-no ale chciałam wiedzieć co Bogowie poezji o tym sądzą. ŚCISKAM. anka
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 NIKT WIĘCEJ NIE CHCE ZE MNĄ POBAJAC?
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 fajniutko milutko cieplutko...:))) więcej nie piszę, bo jeszcze komentarz by wyszedł dłuższy niż wiersz...:)))
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Juz komentowalem to wierszydlo gdzie indziej.Ale jeszcze raz:bardzo mi sie podoba.Buzi.
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A dlaczego powinno byc zawsze trudno, doglebnie i skomplikowanie? Wiersz jest przemily, taki do usmiechu i odpoczynku od kombinowania nad tym czy jedna sylaba nalezy jeszcze do tego wersu czy moze juz do trzeciej linijki wersu piatego. Bardzo delikatnie i cieplo napisany, gratuluje :-)
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ciepluchno pozdrawiam wszystkich komentatorów:))jako,że tak zimno na dworze:)) całuski,buziaki anka
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I znów wyleciałam z Z z wielkim hukiem.Dobrze już rozumiem...chyba sie wyprowadzam na jakiś czas. Pozdrawiam anka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A dlaczego chcesz się wyprowadzać? Zrezygnujesz tylko dlatego, że wiersz został przeniesiony? Może rzeczywiście coś nie tak i trzeba się trochę przyłożyć? Moje zdanie: Porównanie serca do ślimaka to mała przesada. Nie chcę być złośliwy, ale zobacz co się stanie, gdy pierwszą strofę rozpiszemy troszeczkę inaczej: "drżysz ślimak? serce znów się schowało" Na takie pułapki też trzeba zwracać uwagę. Pozdr.
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku-nie powiedziałm,ze sie wyprowadzam z cłąje poezji.org tylko z Z.Hmm.i może masz rację co do tego slimaka-troszke przesadziłam...dziękuje za szczerość.Będę sie bardziej przykładać:)) Czydziestek-jesteś kochany:* cmok.cmok. pozdrawiam anka
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim coś napiszesz - dwa razy pomyśl. Wystawiasz świadectwo tylko sobie. Masz człowieku trzydzieści lat, a zachowujesz się jak chłopczyk, który dostał klapsa i próbuje się odgryźć w sposób dziwny: "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Czemu anetzka ma się nie dać? Albo komu? Odczep się też od mojego gustu i od tego, co mi się podoba, a co nie. Jeżeli chcesz, komentuj wiersze, ale nie komentarze. Boli takie przesunięcie do P? No to proszę... zgłoś wszystkie moje i oyeya wiersze do przeniesienia, jeżeli tak kiepsko piszemy. Ja nie mam nic przeciwko temu, aby znaleźć się piętro niżej. I wcale nie będę płakał, jak to niektórzy zwykli robić.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ten ci się udał! Pozdrawiam, s.m.
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sliczne dziewczyno!Nie moge sie nacieszyc tym wierszem.Pozdro.
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmm..Panie czydziestku cenie to,że mnie Pan wspiera i broni:))-->jest Pan prawdziwym internetowym przyjacielem-:))) a co do Pana Mirka-to nie potraktowałam tego jego ostrą krytykę,a jedynie jako przyjacielską radę-mam nadzieję,że właściwie:)) Wilku-cmokasy wielkie. OO dziękuje Panie Sewerynie:)) Pozdrawiam ania
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pamiętam kiedyś takie coś z przedwojnia - serce to najpiękniejsze słowo świata ...." - myślę że w wielu językach serce brzmi raz ładnie raz brzydko - to daję do przemysleń myślicielom odnośnie języka polskiego - anetzko - Twój pomysł jest na parwdę niesamowity - sądzę, że niewielu z nas mogło by tak fajnie się zabawić pozdr. W_A_R
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Aniu... ..superancki... ..bardzo mi sie podoba... ..a ten "slimak"...to juz po prostu....rewelka....
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cieplej- Znów wrosłeś w moje ramiona Ja też zasne wtulona... Dla mnie mogloby byc tylko to..Wyraza wszystko, a wczesniejsze - nie potrzebne
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie czydziestku i chyab Pan własnie trafił w sedno sparwy-może woinnam zając sie tylko krytyką literacką?Hmm..naprawde dziękuję wszystkim za komentarze.:)) pozdrawiam ania
Anna_Maria Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Aniu-przeciez przymiotnik "zaawansowany" brzmi strasznie poważnie mi kojarzy się z zaawansowanym wiekiem, heh z zaawansowaną ciążą a oba te pojęcia budzą mój strach i przerażenie (chociaż niekoniecznie w drugim przypadku;-))dla mnie wiersz jest podnoszący na duchu i trącający bardzo osobiste struny a to chyba ważniejsze niż pobyt w jakims tam dziale-serdecznie pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi