Ewa_Kos Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 kiedy na mnie patrzysz unikam twego wzroku wiem o czym chcesz bym zapomniała zgaduję twoje milczenie jak głuchoniemy grajek udaję zręcznie że pojmuję grę niewypowiedzianych myśli wejdźmy w posiadanie dobrych słów byśmy mogli nimi określić wartość rozumienia świata nie wiem czy to szczęście że widzę i słyszę
Vera_Ikon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Fajny. Kobiecy. Podoba się bardzo. Z zastrzeżeń: "nie wiem o czym chcesz bym zapomniała" brzmi jakoś dziwnie. Sens jest, ale jakoś uwiera. I dublet "czym" "czym". Poza tym bardzo na tak. pozrd serdecznie Weronika
Eugen De Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 zgaduję twoje milczenie jak głuchoniemy grajek Może takie zastąpienie? Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Weroniko dzięki, że zajrzałaś i zgadzam się z Twoimi uwagami. Pozdrawiam ciepło. EK Eugen dziękuję za sugestię; poprawiłam. dzięki za wgląd. Pozdrawiam serdecznie. EK
stanislawa zak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ewo, bardzo ciekawie rozprawiasz się ze swoimi wątpliwościami i sumieniem, baaardzo, pozdrawiam ciepło!ES
Vera_Ikon Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Ewuś, jeszcze tylko dublet "słów" 'słów". pozdr Weronika
Rekomendowane odpowiedzi