Vera_Ikon Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Z przyczyn naukowych :) jestem zainteresowana Waszymi wierszami opowiadającymi o kobiecej zdradzie. Podkreślam: kobiecej. Piszę prace mgr na ten temat i interesuje mnie wszystko co z tym zwiazane, poezja także. Zdarza mi się nie być na forum kilka dni, stąd "ogłoszenie duszpasterskie" tu. Szanowni autorzy i autorki, jeśli tylko macie ochotę się nimi ze mną podzielić - proszę o linki. pozdr serdecznie Weronika
elza sta Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ZDRADA Chciałabym zapomnieć lecz mi nie pozwalasz zniknij z mej pamięci! tak proszę od lat.. wykonujesz wyrok za me wiarołomstwo? Jesteś wciąż obecny obecny jak kat.
Antoni Leszczyc Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jeden mój, jeden nie :) http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=29742 http://www.poezja.org/index.php?akcja=wierszeznanych&ude=2787
Vera_Ikon Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wielkie dzięki za odzew. Będę dalkej zbierać, więc pamiętajcie o mnie. pozdr Weronika
Miłka Maj Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=33270
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 odsyłam do piaskownicy; do N oraz Granatowe Motyle
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Weroniko, poproszę o definicję zdrady kobiecej, bom chłop.
Julia Zakochana Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 mam jeden swój o zdradzie kobiecej... ale chyba chodzi o wiersz poważnych poetów... jak coś znajdę to podam ;)
Vera_Ikon Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Chodzi mi o zdradę w wykonaniu kobiety. (Definicji brak.) Kiedy to ona zdradza, jest niewierna, wiarołomna. Kiedy oszukuje, spotyka się z innym mężczyzną, ma romans. Kiedy kocha, albo tak jej się wydaje. Dopiero zaczynam zbierać utwory, biografie znanych kobiet (caryca Katarzyna II np), wywiady z dziewczynami. Póki co interesuje mnie wszystko. Przesiewać będę póżniej. pozdr serdecznie Weronika
Vera_Ikon Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Julio, wszystko mnie interesuje :) Znanych i tych nieznanych też :) pozdr serdecznie Weronika
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 OSTATNIO WOLĘ MĘŻATKI szczerze mówiąć ostatnio wolę mężatki no bo one mają kogo zdradzać mają doświadczone pośladki rzadziej zachodzą i nie muszą za mąż wychadzać nie przeszkadza im sapanie za uchem w zasadzie nie trzeba się specjalnie naszarpać przed w ostateczności to nawet tolerują chrapanie no i kto inny daje kasę na opierunek i chleb a taka weźmy dajmy na to panna to wiadomo że szuka faceta co jest nadziany jest taka napalona a niektóra to nawet zachłanna a co dopiero jak żona się dowie to przechlapanne no chyba że akurat dajmy na to nie ma nic innego na podorędziu (powtarzam z ORG-u swój pogląd aktualny na temat). Pozdrawiam, Stefan.
Vera_Ikon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ciekawe poglądy ;) Cioekawe czym spowodowane :P pozdr
Rekomendowane odpowiedzi