Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 wyczułem szóstym zmysłem trzy zdania z maszynistą i do kasownika o włos! -bilety do kontroli Zachrypnięty głos Prześlizgnął się po czapkach budząc z letargu podróżnych kon trol er Es es man nie słucha krzyczy bez-robot-na z dwójką również -nie mam, nie dam -a co mnie to -a co mnie to vice versa dominem uśmiech przemknął przez tramwaj holeryczna wymiana zdań niczym powietrzna bitwa kropelek śluzośliny wystrzeliwanej w krzykosłowotoku przyozdabiała podróż przystanek docelowy zmusił esesmana do uniesienia białej flagi a na koniec przemowy łacińska porcja mię cha cha cha tak na rychłego do zobaczenia wysiadłem z nimi schowałem uśmiech do zeszytu i długo-pis-ałem o tym w końcu nastał zmierzch po nim cisza sen i pu enta po tęga słowo-to- ku kury ku
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Maćku, pamiętam ten wiersz z warsztatu ,ale było to spory czas temu, ostro potraktowałeś gołębiarza essesmańskim stylem, Choleryczna wymiana zdań i dziwisz się ? a gdyby tak nikt nie chciał kupować biletów? wiersz ciekawy zarówno jak i temat jego, pozdrawiam ciepło!
Beenie M Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Bardzo obrazowa scenka rodzajowa. Najbardziej podoba mi się " dominem uśmiech przemknął przez tramwaj" pozdrawiam serdecznie
macia miszka Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mi się niestety nie podoba momentami strasznie drażniące a i sposób zapis choć zapewne taki miał być wpisuje się w moje nerwy niemniej jednak bogactwo słów poraża a niektóre wersy są nawet wręcz kapitalne.
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wieki przeleżał w warsztacie, dziś go odkopałem i na forum miło że się podobał, obrazek pisany z autopsji na faktach(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja wtedy dołanczałem do domina(-: (-: (-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma co pisać NIESTETY gusta gustami i nie każdy musi być na tak nawet lepiej jak się i znajdą przeciwnicy, bo tak to można na laurach usiąść dzięki za odwiedzinki pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Może by to w teatrze? Pozdrawiam, Stefan.
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hie hie hie a czemu by nie ale będę musiał wtedy zmienić tytuł pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Maciej jechał autobusem i zapomnial przykasowac biletu, hehehehe stracił 70 pln, ale za to powstał wiersz anty. Nie wszystko kupuje, ale i tak niezły. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Ja też pamiętam ten wiersz - uśmiech domina jest super, powietrzna bitwa kropelek ...też. Ogólnie plus + z ciepłymi pozdrowieniami. EK
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie zapłaciłem zdąrzyłem kupić, ale było o włos pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taaa bitwa kropelek w krzywosłowotoku, to akurat moje ulu z tego wiersza pozdrawiam
Noe-Gd Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Za Ołtarzem Oczy zawodzą ołtarz monitora ,który tonie z tobą w płyciźnie myśli Po schodach klawiatury schodzi bóg poezji palcem wskazującym mówi -pisz! Unosisz głowę ,choć pusta tak ciężka, konasz i to - pisz!- Dobiega zza ściany płaczu w Jeruzalem. Przypadasz do muru trzęsących kapeluszami - wyciagają ręce. Po ostatni grosz i załom kamienicy krwią wybudowanej. Świątynia płonie a płomienie siegają Rzymu.Cadyk wstaje z grobu i gromi uczniów Chrystusa.Za brak znaku na niebie. to ja Noe-Gd z Gdańska 17.03.2006
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 noe, co ma autobus do ołtarza?,po co to?
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko noe ma kompleksy, no cóż bądźmy tolerancyjni
Tali Maciej Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Vera_Ikon Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Też pamiętam! Też pamiętam. Wtedy się chyba mniej podobało, albo mnie pamięć jednak zawiodzi. Dziś pozytywnie nastawiona. Ode mnie + I uśmiech z cyrku monty pythona (jak to się pisze???) pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Maćku, właśnie skądś ... no stare dzieje z warsztatu podobało się i podoba się wciąż :D pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi