Smok Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pozbierałem białość Herberta zgłoskowość Miłosza patrząc w lustro widzę „Śmierć poety” Gałczyńskiego dziś nie powstanie wiersz rozsypany zbiór puzzle nie do ułożenia
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 puenta na tak. białośc bo biały ? to brzmi dumnie w dobie nawrotu do pseudopatriotyzmu serwowanego ostatnio z uporem maniaków, tfu... Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Michale, białość bo biały, tu z patriotyzmem nie ma nic wspólnego.
M._Krzywak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Michale, białość bo biały, tu z patriotyzmem nie ma nic wspólnego. przecież wiem, ale sie droczę :)
Smok Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Michale, białość bo biały, tu z patriotyzmem nie ma nic wspólnego. przecież wiem, ale sie droczę :) dało się zauważyć :P
stanislawa zak Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Smoku,wpadłeś? w zły nastrój, ale niezła wpadka,ma swoją wymowę, wiem kogo lubisz naj... pozdrawiam ciepło!
le_mal Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Złe nastroje też potrzebne! Pozdrawiam Smoku,na tak:)
Beenie M Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 krótkie, ale sensowne i bliskie... podoba się pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Smoczku, króciutko ale bardzo treściwie. lubię takie miniaturki, choć sama nie mam do nich talentu :/ plusuję z miłą chęcią pozdrawiam serdecznie Espena Sway :P
Smok Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 dzięki wszystkim :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi