jasiu zły Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 pan Retardo się wykłóca że zupa była za słona więc zaczyna ostro wrzucać Bogu ducha winnej żonie bo ta wątłą kobiecina nawet pichcić nie potrafi każe zupę słoną wcinać może szlag człowieka trafić niby sprząta a jak w chlewie tak w mieszkaniu całym brudno a gdy facet jest w potrzebie ona nagle zgrywa trudną tak dzień spędza pan Retardo na bezpłodnych narzekaniach jaką to ma żonę marną wielki krytyk z powołania
jasiu zły Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Pomimo że bez związku z zaistniałą sytuacją, wiersz chciałbym zadedykować, w ramach przeprosin za moję niegrzeczne zachowanie, Klaudiuszowi i Reginie. Pozdrawiam wszystkich i zapewniam, że już będę kulturalny i nie będę się z nikim kłócił :)
Smok Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 to jeszcze nick zmień na "jasiu dobry"
pathe Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 z tą zupą to mi się pomidorówka w dniu świra przypomniała hehe.utwór bardzo mi sie podoba,taki zabawny i prawdziwy. pozdr
jasiu zły Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się, już były takie próby, ale szefostwo się nie zgadza na zmianę nicków, żeby zamieszania nie było :P
Espena_Sway Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jasiek chyba już kończy ze swoim złem, bo teraz to nawet już Samego Zła do towarzystwa nie ma wierszyk zabawny, bardzo przyjemny w odbiorze pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ...że zupa byłą za słona- to "byłą" specjalnie chodzi o żonę byłą? i rację mają ci co mówią, że wiersz jest dowcipny a ja od siebie- zgodny z rzeczywistoscią pozdrawiam>ES
jasiu zły Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Już poprawiłem, dzięki. Rzeczywiście może zgodny w pewnych przypadkach, ale nie uogólniajmy :)
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Noo, Panie Jasiu, mega wesoło i ciekawie. ode mnie duży + za wywołanie uśmiechu na mojej twarzy :) pozdr serdecznie Weronika
M._Krzywak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jasiu - dzięki, zanim wejde w gniotowisko, będe pamiętał ten tekst. uśmiech plus lekkosc pióra - tak.
Oscar Dziki Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jas uzywa dlugopisu... nie tylko do pisania:P fajne rymy, malo tresci jakos dla mnie. ale pioro miewasz lekki - fakt. dobrze zrymowane, jednak pa retardo miewal ciekawsze dni. malo go tutaj
deli s Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ogólnie to uśmiech był i jest dalej!!!::)))poprawiłeś mi humor. dwie pierwsze zwrotki jasiu (rymy) i czekałem na mocniejsza puentę. ja mam odwrotnie w domu i zazdroszczę trochę temu panu Retardo. pozdro. d. s
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a mnie się takie narzekania nie podobają, takie babskie rozterki "niby sprząta a jak w chlewie tak w mieszkaniu całym brudno" co niby peel nie ma rączek co by sam mógł posprzątać choć puenta tłumaczy treść tych durnych jak DLA MNIE fraz nie podobało mi się i to bardzo pozdrawiam
jasiu zły Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Peel mógłby sam posprzątać i sprząta, ale w swoim domu - dom pana Retardo to już inna historia, której peel jest tylko narratorem.
Rekomendowane odpowiedzi