asia błaszkiewicz Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 żeby dotknąć skóry na żebrach niepotrzebne zaproszenie odkształcana pod ciężarem niechcianych rąk ginęłam sto razy u dołu brzucha tam gdzie powinno zaczynać się życie inne się kończyło powtórka z rozrywki – kolejne umieranie
Vera_Ikon Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ciekawy. Prosty w formie, ale ciekawy. Przyznam szczerze, że nie do końca jestem za zaczynaniem od "żeby". I ta "powtórka z rozrywki" też godna zastąpienia, ale ogólne wrażenie pozytywne. pozdr serdecznie
mikołaj chrobochek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ciekawe na tak pozdro:)
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 "żeby dotknąć skóry na żebrach nie potrzebne zaproszenie odkształcana pod ciężarem niechcianych rąk ginęłam sto razy u dołu brzucha tam gdzie powinno zaczynać się życie inne się kończyło powtórka z rozrywki – kolejne umieranie" i tak by się przynajmnie czytało bez urywania oddechu, ale wyglądało by to fatalnie puenta powtórzeniem ostatniej strofy, brak zaskoczenia dla czytelnika jak dla mnie słabo pozdrawiam
asia błaszkiewicz Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 dziękuje opinie podzielone dla mnie dobrze
Piast Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 "żeby dotknąć skóry na żebrach niepotrzebne zaproszenie odkształcana pod ciężarem niechcianych rąk ginęłam sto razy u dołu brzucha gdzie powinno zaczynać się życie inne się kończyło powtórka z rozrywki – kolejne umieranie" Jeśli mogę : ja to tak bardziej widzę, troszkę rytmu i już się lżej czyta. Co ty na to? Nie sil się na dziwne enterowanie, bo zbytnio zgrzyta w czytaniu... Popraw błąd - niepotrzebne razem, tak jak - niechciane!!! Ciekawy temat... Daję plus Pozdrawiam Piast
Nocny Motylek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 smutny wiersz, ale jakze prawdziwy. pozdrawiam /kasia
Julia Valentine Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 mam mieszane uczucia, ale ogólnie chyba jednak na nie; nic ciekawego pozdrawiam serdecznie
asia błaszkiewicz Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam jakieś dzikie upodobanie, skrzywienie do tego enterowania a błąd, heh, jak mogłam przeoczyć, dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi