cyklop Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Ten wiersz jest inny jak przed nim tysiące kochało i słowa tryskały czerwienią Bo taka jest miłość najgorszy z krytyków ślepogłuchoniemy upija się nią
mikołaj chrobochek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 sam nie wiem, ale chyba na tak. pozdr:)
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a mi się podoba i to bardzo, wątek stary jak świat ale w nowych ciekawszych szatach słów pozdrawiam
Nocny Motylek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ladnie napisane, ale nie podoba mi sie słowo "ślepogłuchoniemy" - wydaje mi sie ze takiego nie ma no i takie malo poetyckie. pozdrawiam /kasia
Tali Maciej Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a znasz coś takiego jak neologizm???? i czy to jest zabieg wzięty z matematyki czy języka polskiego? pozdrawiam
Nocny Motylek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 znam neologizm, ale tu sa przeciez 3 slowa polaczone w jedno. nieladne to trudno przeczytac, a wiersz powinien niesc jak wiatr na skrzydlach. /kasia
Oscar Dziki Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba "inny niż"? czym się ta miłość upija? czerwienią? naiwne to wszystko, ale rozumiem, ze taka miniaturka... nie dla mnie raczej.
Rekomendowane odpowiedzi