BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wyrwane harpunem strzępy ciepłych uczuć rozczarowane chłodem dogasającego spojrzenia czekają na dłoń milczącego dotyku rozrzuconych myśli w mroku raf spowitych pragnieniem zbudź mnie otul żarem by ślepa rozdarciem dusza znowu mogła patrzeć w tęczę
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ....strzępy uczuć rozczarowane chłodem spojrzenia czekają na dłoń dotyku myśli....jak ja lubię takie łączenia!....pięknie nimi malujesz obrazki...lubię na nie patrzeć, czuć je... Serdecznie pozdrawiam Natalia
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Brutal!!Wyrwał harpunem strzepy uczuć..biedna łezka.:)) Ale nie martw sie kobieca delikatność (patrz wiersz)zawsze zwycięża brutalność męskiego świata.W końcu "światem rządzą mężczyźni,a nimi kobiety":))
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..dlaczego.. ..piaskiem co.. ..przez palce.. ..klepsydry naszej.. ..chwile.. ..łzami co.. ..w oczach zegarów.. ..podziałki wodnych.. ..znaczą..?
marcin_wojdan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powinnaś układać teksty dla "łez", świętnię ujełaś melanholię i po 2-krotnym przeczytaniu wiersza, w końcu pobudziła się moja wyobraznia i zobaczyłem obraz tego wiersza....pozdrawiam
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natali...ech... buziaczek kochana :) Aniu...kisssek... wielgasny taki :) okorinoko...hmm.. no nic ..tylko jezyk pokazac :P... Marcin :) hmm.. chyba do Nich napisze ...moze bede miala angaz ;)..pozdrawiam ... ...Dziekuje... :)
Rekomendowane odpowiedzi