Olga Burian Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 To co banalne i to co jasne (szklanka, stół i my) zdjęto jak obraz ze ściany na kliszę do szuflady Co wciąż stawało się nami ślady stóp postawione w jednym tym samym miejscu choć jednak to tak daleko Niebo obraca nas cicho nie raz zmieniamy pościel jeździmy gdzieś i wracamy I nie bierzemy w tym przerwy Nie chcę już tego widzieć wciąż z zamkniętymi oczami patrzeć przestać nie mogę nie mogę
stanislawa zak Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 patrzeć, widzieć, przestać ?
Olga Burian Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 nie do końca rozumiem komentarz...Prosze o sprostowanie
jacek_sojan Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 bardzo interesujące i przekonujące studium zatrzymanego czasu na podstawie fotografii; wiersz wiele we mnie, jako czytelniku porusza, a choć zbudowany prostymi środkami stylistycznymi dużo mówi o autorze, o sposobie patrzenia i widzenia rzeczy; wiersz dojrzały i mądry, subtelny w poetyce, i bardzo kobiecy w temacie; dużo zdjęć sam robię, więc rozumiem to spojrzenie; i za niego dziękuję! J.S
Olga Burian Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Dziekuje Jacku za cieple slowa...Chyba bylo mi to dzis potrzebne-odrobina zrozumienia. Po-przez-poezje. Ps.tez robie zdjecia,mozna je znalesc pod tym samym pseudo art. pozdrawiam cieplo
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Proste i ładne, myślę że dzięki tematyce koncepcja jest czytelna. Bardzo mi się podoba kawałek z kliszą. Pozdrawiam Jimmy Jordan
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 bardzo dobrze aż do końcówki która została położona Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi