Bartosz_Cybula Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 A gdzież Ty muzo się zapodziałaś w kałuży brodzisz, czy znów zaspałaś? Jeziornym wzrokiem, co cieknie wszędzie, wyszukam Ciebie, oj co to będzie. Zielony kolor rozsypię dokoła i już nie będziesz tak długo społa. Wstawaj bo świta, wstawaj bo słońce wiersz trzeba pisać, już karty gorońce. A muzy nie ma, muzę gdzieś wcięło pióro złamane, jak pisać dzieło? Mogę co prawda bez Ciebie tworzyć, a o natchnieniu już tylko morzyć. I węszę i zerkam w zakamar głęboki ja chcę Twoich gestów, ja chcę Twoje loki. Nie będę przecie znów o kawirze o złotowłosa zagraj na lirze! Już nie pamiętasz mnie nawet chyba zabrałaś walizki i milczysz jak ryba.
stanislawa zak Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 he he, to od wczoraj tak milczy humorzasto? ale podoba misie że zamilkła, stworzyłeś ciekawy wiersz, pozdrawiam
Bartosz_Cybula Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Chodzą pogloski na mieście, że już wstała :D Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 he he, w sam raz dla przyjemności, a do tego zręcznie napisane. orzeźwiające. Pozdrawiam.
Bartosz_Cybula Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 :) no to się cieszę :) Pozdrawiam serdecznie.
Bartosz_Cybula Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc więcej przyjemności życzę :) dzięki za przeczytanie i miło, że orzeźwiające pozdrawiam :)
Espena_Sway Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ciekawy tekst, taki rozweselający, choć te częstochowy nieco po oczach dają ;) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Bartosz_Cybula Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 no bo ja nie umieć rymować :D Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi