Espena_Sway Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 pokój. nasennie próbuję odwlekać kolejny regał. w poszukiwaniu rzeczy niedocenionych czasami jesteś odpowiedzialny na pytania. drugie dno. w szufladzie fakty są oczywiste. pod stertą papierów ukrywam część siebie. nie zawsze w piątym rogu opadają troski.
Yasioo Zimiński Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 widziesz Espeno, ja kiedy zapoznawałem się z tajnikami forum i obowiązującymi tu prawami nie byłem wielkim zwolennikiem twoich tekstów, ale od jakiegos czasu z całą pewnością robie się nim. twoje wiersze są często krótkie, ale rzeczowe i ładnie posklejane. pasują mi do ciebie trzy solidne wersy:). w tym wierszu najsłabsza druga strofa, może dlatego, że nie ma tam jakichś wydumanych zawiłości, nie wiem. ale reszta podoba się. p.s badzo ładnie brzmiący tytuł. pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yasioo, schlebiasz mi takimi słowami :). bardzo się cieszę, że dorosłeś do moich tekstów. szczerze mówiąc, to gdy ja się tutaj pojawiłam, również podziwiałam wiersze innych, niż obecnie. próbuję różne formy i treści, ponieważ jestem początkująca i wciąż się uczę. dzięki za odwiedziny pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Jak widać Yasioo, dał znać o tym o czym wcześniej Ci mówiłam, taak dojrzewasz Espeno poetycko, misiem pa!
Espena_Sway Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, dziękuję za odwiedziny. szczerze mówiąc, to mnie równiesz się wydaje, że nareszcie dorastam poetycko. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Oj, tym razem do mnie nie dotarło. Szkoda. pozdrawiam /Arek
Espena_Sway Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, mnie również jest przykro. ale może następnym razem :> pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Vera_Ikon Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A do mnie dotarło... już wczoraj, ale chciałam to sobie rzetrawić. Bardzo odpowiada mi klimat, niedomówienia i dopowiedziane fragmenty. Całość jest spójna i jasna, albo niejasna i pocięta na mniejsze myśli -zależnie od tego jak sie patrzy, co się chce widzieć. Dostzregam obie strony. Trafiłaś w samo sedno. Znam ten stan, niestety. Oczywiście jak zwykle jestem nieobiektywna :) Lubię to, co piszesz, bo jest takie trochę moje... wspólnota postrzegania? pozdr serdecznie Weronika
Espena_Sway Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Vero, cieszę się, że jeszcze do kogoś dotarł ten wiersz, po komentarzach widzę, że średnio się podoba :]. cóż, widzę, że naprawdę podobnie postrzegamy świat, dzięki za odwiedziny pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Czarna Perła Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nie bedę sie rozpisywać... pięknie jak zawsze...do ulubionych pozdrawiam ciepło
Espena_Sway Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Perełko, dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa. aż ulubione? :D pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Ewa_Kos Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Espeno bardzo na tak.Już wczoraj czytałam,podoba mi się ''skrótowość''przekazu. Mam teraz ciężkie dni, ale to minie mam nadzieję. Pozdrawiam serdecznie. EK
Espena_Sway Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, schlebiasz mi komentarzem, ponieważ widać, że wiersz niezbyt się podoba. ale tak jest, jak się napisze na prosty temat :/ życzę szybkiego powrotu do :D. wiem, co to są ciężkie dni bo sama w czasie tej zimy już dosyć ich miałam :( pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, dzięki dzie wuszko. pomyślę nad tymi zmianami. jak nabiorę dystansu, to może zmienię :P pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Nechbet Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 hmmm. no tak średnio do mnie trafia, ale i tak mi sie podoba, najbardziej ostatni wers :-) tak paradokslanie bo przeciez skoro "czterościenny" to kąty są 4 a tu piąty, ladnie :-) pozdrawiam serdecznie ;-)
Espena_Sway Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. cóż, dobrze, że przynajmniej średnio trafia ;). pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi