Witold Marek Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 brzydnie talerz? fotel niszczeje? twarz rzeczy, rozpuszczana pamięcią, zmienia się w swojej wierze. blachy, plastiki, drewno usilnie duchowieją gdzieś na zapleczu świątyni praktyczności. patrzysz w przedmiot jak śmierć; on cię składa, kartkuje. tak wystukuje poręcz zagadki na błędnych palcach. toczą się koła daleko od platońskich. że popękała ściana? tak pisze-krzyczy do ciebie stamtąd.
Roman Bezet Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Koniec mnie porusza, wcześniej trochę "jak w marcu" ;) "pisze-krzyczy" - mówi? Druga zwrotka za to ohohoho! pzdr. b
Witold Marek Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Najczytelniejsze dla mnie to oczywiście "ohoho" :) Czyli co robić? Wstawić ten garnek do P czy już totalnie zwarzone?... Z drugiej strony - fajnie, że można liczyć na kogoś i n f e r n o. Pozdrawiam.
Roman Bezet Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhuhuhuhu ;) inferno - paradis, mój drogi ;) No ta pierwsza kanciasta, ciężka. Nie lubię jej! ;) pzdr. b PS. Od drugiej całkiem przyzwoicie mi się czyta.
Witold Marek Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhuhuhuhu ;) inferno - paradis, mój drogi ;) No ta pierwsza kanciasta, ciężka. Nie lubię jej! ;) pzdr. b PS. Od drugiej całkiem przyzwoicie mi się czyta. To się znowu pośpieszyłem, myślałem, że nic już nie wyduszę tutaj, i podrzuciłem dobrym duchom w P. Pierwsza rozlazła, jak kawałek ziemniaka, z którego wyrosło już nowe kłącze i bulwy, a on sam taki już zde...ziorientowany. Choć od takiej obserwacji to wszystko wylazło. Pogrzebię, bez watpienia. Za to trzecią jestem zachwycony i pytam, czy to aby ja :)
Eugen De Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 brzydnie talerz? fotel niszczeje? twarze rzeczy, rozpuszczane pamięcią,----zrobiłbym liczbę mnogą, bo mowa jest o kilku rzeczach wcześniej zmieniają się w swojej wierze. blachy, plastiki, drewno - usilnie duchowieją gdzieś na zapleczu świątyni praktyczności. patrzysz w przedmiot jak w śmierć - on------dodałbym "w" cię składa, kartkuje, wystukuje poręcz zagadkina błędnych palcach. toczą się koła - daleko od platońskich. popękała ściana? krzyczy do ciebie stamtąd. Tylkotyle, nie wnikam w meritum sprawy tzn. w treść Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi