Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Noe-Gd

Rekomendowane odpowiedzi

jest pedofilem

ktoś takich toleruje w ogóle

i w ogóle uciekł z psychiatryka

i jeszcze hmmmm

może nawet ma własny zakład psychiatryczny
u ciebie w głowie

kuurwa

no prosze pewnie się nie zjawisz nasz królu

ale co tam

jebany egoisto masochisto
podniecasz się kurwa jak widzisz pewnie takie obelgi na twój temat

ja pierdole !!!!!!!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

oooj nadinterpretacje mogłeś zachować dla siebie

ale wolny kraj a jeszcze wolniejszy internet

mozliwe ze jestem pacjentem
no no
całkiem błyskotliwy jesteś

to nie jest nadinterpretacja, tylko stwierdzenie, że tobie pewne rzeczy też trzeba pisać drukowanymi literami
i też się zachowujesz jak niezrozumiany i dyskryminowany za talent
nie odnosiłem się do tekstu wątku, który nb jest kretyński, lecz do twojej postawy odnośnie komentarzy, nie tylko przeze mnie zaobserwowanej

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

no i dziękuję Tobie że poraz kolejny przypomniałeś kim ja Tutaj jestem

mozliwe ze kolega Noe-Gd ma identyczną nadwrażliwość jak ja
tylko nieco mocniej jawyraża na tym forum

nic nie wiadomo

a skoro w wielu oczach na tym forum tak jest to znaczy że jednak faktycznie
jestem płaski pusty denny i powinienem skończyć PRÓBOWAĆ pisać wiersze które i tak nie są wierszami tylko "bełkotem" jak to Oscar określił

daj se siana, nic ci nie przypomniałem, tylko zwróciłem ci uwagę na niekonsekwencję
i nigdy nie napisałem, że jesteś pusty, denny czy cokolwiek takiego, pisałem tylko o twoich wierszach i ew. o irytującej manierze odpowiadania na zarzuty
nadwrażliwy to nie jest dobre słowo — przewrażliwiony, to taki ktoś, co jak mu się powie cokolwiek, co mu się nie podoba, to zaraz się obraża
czy nadwrażliwy to nie wiem, to trzeba by jakieś testy percepcyjne przeprowadzić

Tomka poniosło, czasem każdy z nas wybucha;) i musi wykrzyczeć to co myśli. Tomek zrobił to zbyt ostro, i nie którym może nie podobać się jego słownictwo. Mnie akurat nie podoba się ale rozumiem Tomka. Myślę że najlepsze rozwiązanie to nie zwracać uwagi na głupie zaczepki Noego-Gd. Sądzę że ma dopiero 15 lub 17 lat i koniecznie chce zwrócić na siebie uwagę.
( tak jak robi to nasz kochany Chuck Norris ;))
pozdrawiam

Tu jest mowa o Noe- Gd a nie o tobie droga krwawa-mary.
A co do twojego pisania, to przyznaję ( bez bicia ;) )jeszcze nie czytałam twoich wierszy, ale tutaj, nie będę ciebie oceniać bo sama jestem raczkującą poetką. A jeśli chodzi o zauważenie i przyznanie się do własnych błędów, to światczy tylko o twojej mądrości droga krwawa-mary.
pozdrawiam Ciebie serdecznie

Noe zasłużył sobie na tyle uwag tym, że jest Trollem. Publikuje szmirę i oczekuje, że komuś wciśnie bubel.
Jeżeli komuś się nie spodoba zamieszczona przezeń chała to wali pyskówkę i w odwdzięce pokaże się u Ciebie, by popisać się swoim szczeniactwem
i zerem poetyckiego doświadczenia w treści komentarza. To klasyczny i żywy gatunek trolla;

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling

Aż dziwię się, że jeszcze go stąd nie wywalono;
to typ niereformowalny, który czerpie nieprzeniknione podniecenie z nasrania mu w odpowiedzi na pysk,
lub też pod gniotem, który zdubluje kolejnym w postaci komentarza poniżej.

Nie ma co zamykać tematu - myślę, że wręcz przeciwnie - trzeba trolla, albo zbanować, albo poddać resocjalizacji.
Takie typy z dnia na dzień coraz bardziej zniechęcają do przebywania na portalu, to czysta profanacja poziomu serwisu.

Że niby jak, mam może brać komentarze tegoż poważnie?
Ludzie kurde trolle są śmieszne tylko na początku potem stają się coraz gorsze, a im dłużej rezydują na forum
tym gorzej.