Anna Czyrska Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ostatnio usta chciały powiedzieć wiele nie wiem ale zawsze mam w kosmetyczce błyszczyk jakby na przekór- nie wiem gdzie mieszkasz, zgubiłam twój adres choć przezornie napisałam go w sercu czas zacząć. Życie. Wymyślić sobie i słusznie namalować na szkle. Potem idę wygrzebać moją bajkę- noszę ją w sobie od urodzenia i zawsze gdy nadchodzi noc zapalam świecę i czekam. Szukam drzwi. Jesteśmy pospolici, ludzie z krainy dreszczowców. Kraina baśni rozlega się- zapomniałam o spotkaniu Może ostatnim, Bóg wie co przyniesie los i dziś Mam koniec świata z tomikami poezji i prozą I wódką- rób co chcesz, kobieto i tak nikt nie patrzy Nikt nie zrozumie Twoich bajek
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja patrzę i im bardziej się zagłębiam tym więcej rozumiem. Takie wiersze mi się podobają. Pozdrawiam Jimmy Jordan
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ps tylko ten tytuł jakby odrzucający
Roman Bezet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mi bardzo ;) (w kontekście końkursu!), ale to za mało - nie dopuszczę go w szranki. Inaczej: szkoda wielu ciekawych momentów zepsutych takim nerwowym (?) czymś. dyg b
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 i tu jak nigdy zgadzam sie z panem rewińskim, wracam do niego 4 raz,pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Do 5, no może 7, razy sztuka.
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 [quote]Do 5, no może 7, razy sztuka. Jestem bardziej radykalny jeśli o to idzie- wiersz musi łapać od razu. No ewentualnie do 3 razy sztuka.
Roman Bezet Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I co? I nic? pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi