stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 w srebrnoszarych mgłach świtu w granicach bytu i niebytu w ostrym południowym słońcu i na świata krańcu w ginącym zmierzchu pod parasolem grzeszków w ograniczeniach pamięci szukam do życia chęci w marzeń jesienie na życia scenie pod nosem mroku dotrzymuję głupocie kroku
Miłka Maj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 taaak, kartek z kalendarza ubywa a mądrości nie przybywa :) jakbyś mnie dokładnie znała wierszyk o mnie napisała ; BUZII/V.
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 wierszyk o mnie i o tobie każdemu pasuje w tej dobie pozdrawiam ciepło wio-sennie!
Miłka Maj Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 chyba pasuje nam dwóm bo i gdzie jest ten tłum?
stanislawa zak Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tłum się nie spisał, o nie poszedł innej bajki szukać gdzieś!
Krzysztof Wysocki Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 doskonałość w głupocie tkwi skąd wstaje codzienny świt mądrości szukamy tam gdzie my szukać chcemy mądrość oszukać
le_mal Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Mądrość i piękno dziś chodzą w parze gdy przymknę oczka o tobie marzę
stanislawa zak Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a mówią, ze gdzie siwy włos tam mądrosć przebywa, zmienię chyba zdanie że piękno jest tam gdzie młódka przystanie
Rekomendowane odpowiedzi