anastazja tel Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 kubek ugina się pod ciężarem ziół dno - nie drugie a jednak głębsze nerwowe zęby gryzą brzeg zamiast herbaty podobno nie lubisz płynnych związków; między wrzącą wodą a zatopioną torebką melisy nie marudź, pij, bo wystygnie
anastazja tel Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mimo że to nie warsztat, jakby cosik, jestem otwarta na zmiany. pozdrawiam mocno ;)
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Coś co można było jakoś ułożyć zostało dopisane na szybko i wyszło badziewie; autor może edytować, bo są momenty warte poprawienia; trzeba pozbyć się zbędnych dopełnień, utartych motywów i miejscami całkiem inaczej połamać. Nie jest tragicznie, ale dużo brakuje. Pozdrawiam!
Ewa Rajska Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 kubek ugina się pod ciężarem ziół dno- nie drugie jednak głębsze nerwowo gryziesz brzeg zamiast herbaty podobno nie lubisz płynnych związków między wrzącą wodą a torebką melisy nie marudź, pij, bo wystygnie tak troszkę pozmieniałam-wybacz. ogólnie na tak-lubię motyw kubka. nie rozumiem tylko tytułu, ale pewnie jak się trochę pogłowię, to mi się wszystko poukłada:) pozdrawiam ciepło! ER
anastazja tel Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Cassiel; masz rację, pisałam to bardzo szybko, taka, ot, pięciominutówka. Ale skoro nie jest tragicznie, a autor(ka) ma prawo edytować.. siem pomyślem. Ewo; cieszę się bardzo że tak tak. Twoje zmiany - wybaczam z miejsca, a nawet więcej - dziękuję, bo coś tam sobie może podwędzę ;)..jestem ciekawa co wykombinujesz z tytułem i jestem siekawa jak go czytasz bez rozumienia tytułu. Pozdrawiam cieplej. buźka AnkaTel
Vera_Ikon Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 He... mi się podoba. Za prostotę z mądrością i uczuciem. I za ten ton... Bardzo fajnie Ci to wyszło. pozdr serdecznie Weronika
anastazja tel Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 wielkie dzięki za budujący komentarz Weroniko :-)
Rekomendowane odpowiedzi