Chuck Norris Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 w tęsknocie za przeciwną do rzeczy martwej widuję promile w procentach pewnej wody zmęczenie i utrata świadomości następuje kiedy staje się wszystko jedno czy to księżyc się kołysze czy głowa na karku tańczy lub gdy wdepnę w kawałek szarańczy
Chuck Norris Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zróbmy to razem niekoniecznie z półobrotu
stanislawa zak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Czak tańczy na kawałku szarańczy? ja wiem że to plotka bo to była zawykła płotka albo obślizły kawałek banana -tak, tak proszę pana!
Dora Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 czak bohatera udaje z buta słoma mu wystaje
Roman Bezet Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Robimy tu głosowanie, czy dać mu Znak Jakości (zmęczony jakiś jestem ;) Wpisujcie się, kto jest za? dyg b
stanislawa zak Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 za całokształt kształtu Qrcze czemóż by nie?! bo jeszcze sieknie lewym z pełnego obroku>pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brawo! (za odwagę!) ;) Kto jeszcze?
Rekomendowane odpowiedzi