Dora Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Gdzie jesteś? Wskaż drogę bym nie błądziła O najdroższy szukam twojego lica niczym słońca którego promienie są radością mego serca Pragnę słuchać twojego głosu którego brzmienie działa niczym lek kojący ból To miłość czyni z człowiekiem takie cuda Łaknę Ciebie niczym głodujący chleba jak światła w mroku jak tchnienia w ostatniej chwili życia
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jesteś taka napalona ja przed ślubem moja żona ale już po kilku latkach obrywałem po pośladkach za sąsiadki kurde
Dora Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 piszesz droga Doro że miłość czyni cuda a jak tam uda i między?
Dora Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Oj Stefanie Stefanie gdy tylko jakaś napisze dziewczyna ty od razu za jajka się trzymasz ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 to co mam robić kiedy one takie chętne czegos chca węszą namiętnie
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja bym powiedział, że wszystko przez miłość przez nią masz dziś rymy w głowie to jest jak życie przez emocjonalne kino dobija, czasem wiedzie na pustkowie ...... Pzdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Toja myśl mnie trzymi Jimmi
M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Jakby mnie ktos napisał taki wiersz, to już po chłopie by było. ale nikt nie napisał :( Dobrrre...
stanislawa zak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 szukam twego lica jak ty szukasz mego cyca? po co tu słońce błądzi na końdzi?
Ewa_Kos Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 nie umieraj moja luba bo to dla mnie wielka zguba słońce znowu rano wstanie kto do łóżka da śniadanie?? Pozdrawiam serdecznie, straszne to nasze życie.. oj! EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewciu jeśli na śniadanie będzie odpowiednie danie to mi stanie na śniadanie
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewciu jeśli na śniadanie będzie odpowiednie danie to mi stanie na śniadanie Stefan ty tylko o jednym Kasanowa
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewciu jeśli na śniadanie będzie odpowiednie danie to mi stanie na śniadanie Stefan ty tylko o jednym Kasanowa nie ważne Doros czy Kasa Nowa czy stara byle jara
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Byłem wygnany przez Stefana stąd, ale już wróciłem. dyg b [color=red]Q[/color]
Dora Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi