deli s Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Odszedłeś -strzała złamana w sercu śmiercią. Porzuciłeś mnie i nasze marzenia. Zostawiłeś ból i rozczarowanie w mej duszy. Teraz cisza okropna przerażająca Więzi mnie w samotności i pustce. Moje myśli kłębią się ciężkiej głowie Zlewając w rozpacz opuszczenia. Chłód czerń osamotnienie I przerażający płomień zniczy. Tylko tyle pozostało po Tobie! Na zawsze Samotna!! Na zawsze wierna!!!
Espena_Sway Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 o pojawiła się kolejny raz prawdziwa miłość - uczucie, które pokonuje wszystko, nawet śmierć. cóż tylko pozazdrościć pióra ;) pozdrawiam Espena :)
le_mal Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wiersz jest uniwersalny.Jeśli czyta się od ostatniego wersu ma taki sam sens.Genialny!;)
deli s Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ale czuje się dowartościowany..:} lecę podziękowac (za to) i innym geniuszom. pozdro;)//
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Albo samotna - albo wierna? nie można mieć dwóch gołąbek w garnku! Za to strzałą w celu. [color=red]Q[/color] dyg b
deli s Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P. Romanie dzięki za odwiedziny i Qzaliczeniowe. Takie sprzężenie jest możliwe.no nie? Samotna i wierna ---> dobrze, że posłuchałem koleżanki hi hi. pozdr. ;}
Rekomendowane odpowiedzi