vacker_flickan Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. boszszsz, ja nic o żadnych palcach nie wiem, a o który chodzi?:) zasadniczo aktualnie wszystkie są wolne:D można rysować:P w granicach rozsądku oczywiście;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdzie ten wiersz?
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty widzisz tylko dolne partie ale czasami trzeba spojrzeć w górę:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty widzisz tylko dolne partie ale czasami trzeba spojrzeć w górę:) Miłeczko, widzę też inne partie bardzo, PiS ok, ale zaraz PO dobrze się czuję.
le_mal Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Miłko ! miłość jest też nieobliczalna.Pokazałaś siłę uczuć w utworze i cały jej tragizm. gratuluję!;)
M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jak bym własną ... słyszał. Dyskwalifikacja :) Dobrrrre.... Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś gwiazdą droga kiciu weź mnie i ulokuj w życiu jako aneks
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Miłka chyba olała poetyckich osiłków na chwil kilków
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś gwiazdą droga kiciu weź mnie i ulokuj w życiu jako aneks aneks już zajęty :)
Miłka Maj Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś też trzeba pracować:)
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Pomieszanie z poplątaniem (cała drżę czy ktoś zabije mnie?). Ale V. to zrozumie (i chyba lubi? ;) [color=red]Q[/color] dyg b
Rekomendowane odpowiedzi