Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Kładąc rękę na twoim udzie widzę dom rodzinny i nie wiem czemu, widzę piece kaflowe a w nich żar oślepiający I nie rozumiem ,dlaczego właśnie wtedy jest bezpiecznie ,swojsko I świątecznie Jakbym Widział duży pokój a w nim choinkę przybraną tak pięknie – jak zawsze do sufitu wysoką, pachnącą lasem i bajkami o krasnalach, a przecież oni, nigdy nie kładli rąk na twoich udach prawda Kochanie? Noe-Gd R.D.J Gdańsk 20.02.2006/16.25/ [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Struś ,może i racja...pozdr.
Amras_Elensar Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Dzień dobry. Kiepski wiersz. Miało być sentymentalnie a wyszło żałośnie. Ponadto: Jest Pan pozbawiony kultury osobistej. Coś się człowiekowi robi, widząc takie coś: http://www.poezja.org/debiuty/search.php?action=show_user&user_id=6799 Doprawdy żałosne. Jest wiele innych stron, gdzie można publikować swoje prace. Może tam bedzie Panu lepiej, bo na chwilę obecną nie widzę w Pana pracach żadnego postępu.
Lady_Supay Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Noe, no, no, że też ci się chciało. Taki spacer po moich ścieżkach. Aleś się namęczył.
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Panie Amras czytałem ,ale tylko trochę u pana "wiersze" ,tylo trochę bo więcej nie dałem rady ,radzę znaleźć sobie innego "konika", a to ile daję u kogoś komentarzy jest moją sprawą - regulamin ogranicza? nie? to niech pan pozostawi tego typu stwierdzenia ( żałosne ) dla kogoś bliższego sobie.żegnam. i nie zapraszam.
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 lady cała przyjemność po mojej stronie:-) miło było cię poznać, tylko nie wiem co (...) za tobą przybiegł ,nasłałaś kogoś z kółka wzajemnej adoracji pewnie...hm...więc amiast pisać tu ze mną - lepiej sobie powpisujcie super komentarze.pa pa :-)
Amras_Elensar Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy ja regulamin złamałem??? Dałem Panu chyba dobrą radę. Ponadto zwróciłęm się, w przeciwieństwie do Pana z pewną stagnacją(a porsze wierzyć- trudno było). Z reszta. Sam Pan powiedział- regulamin nie ogrnicza liczby komentarzy. Wyraziłęm swoja subiektywną opinię. Naprawde.. .troszkę pokory. Albo inne forum, bo na razie robi Pan tutaj bałagan.
Mea Liberta Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Trzymasz rękę na moim udzie też widzę dom rodzinny ale mam centralne od jakiegoś czasu włączone na piątkę gorąco mi grzeje i czuję te święta między tymi udami Jakbyś Widział ten pokoik i sztuczną choinkę dwa łańcuchy dziesięć bombek święta masochisty i ciągle ciepło między udami jak Ci się podoba?:D
Julia Valentine Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 słabo wg mnie; wersyfikacja, interpunkja i wielkie litery, wydają mi się conieco przypadkowe; treść jest nieciekawa, nudna wręcz; ogólnie, moim zdaniem, bardzo kiepsko; pozdrawiam serdecznie PS kultura osobista świadczy o człowieku...
Quimeen Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=24254
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Julio , wielcy są ponad tym co łaskawie wymieniłaś a ja jestem wielkim Poetą.Bywaj zdrowa.
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mea Liberta a sio , sio!ciągle się coś do mnie przyczepia...hehe
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ludzie , ja was nie prośzę o komentarze ,wręcz odradzam - idźcie w pokoju ,po co mam wam przejechać po Ego? - wszak to zaboli. więc sio ! sio ! odemnie , idxcie sobie drapać piórami na swoje podwórka..:-) sio sio sio haha ( naiwniacy sądzili ,że ja tu przyszedłem dla ich pochwał...grafomani itp. )
Jerzy Rybak Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 kobieta peela to chyba jakaś Rosjanka jest, skoro kładąc rękę na jej udzie widzi duży pokój ;) (znaczy - czołgami). pozdrawiam
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Panie Jerzy Rybak ,jest Pan geniuszem ! odczytał Pan genialnie! gratuluję!
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Panie Jerzy ,w nagrodę pozwalam Panu recytować mój wiersz na wszelkich akademiach.
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 i nie tylko na akademiach - gdzie pan zeche ,z weselami włącznie.
Noe-Gd Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jednak i tu są ludzie obiektywni i porządni i nie z koterii i , i ,i , itd hahaha.
Rekomendowane odpowiedzi