M._Krzywak Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 „ jak tylko chcesz, powyrywam swe szpony wzdechniemy do słońca na niebie a jak odejdziesz, deszcz to płacz Boga ach, Julka, brakuje mi ciebie kartka jasności na tym złym świecie oddech mi złapać tak trudno, a przecie jesteś jedyna na całym świecie, Julka, na całym świecie szalony piję, bo muszę umrzeć i szkło zapaćkałem i chusteczkę niechcący tonę łez w oknie wylałem Julka, ja wiersz napisałem ! już nigdy więcej obiecywałem szept ust twych spala mnie gorących gitara grała, za sznytem sznyt, Julka, tyś z serc gorejących „ I tak to Stanisław wiersz klecił słów potokiem nawet go wysłał… Opinie potem...
Tramp Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 cześć Michał :D taki to wiersz pisany przez pana Stasia w obskurnej kamienicy na Stalowej w Warszawie, przy taniej wódce z mety Miecia dobry jest; trafiasz rymy to "opinie potem" coś zgrzyta
Oscar Dziki Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 nie wyrobie z tym komentem:) cos zgrzyta michale, istotnie cos zgrzyta, ale za malo by wygrac chyba:) pozdrawiam i czekam na gorsze;P
Miłka Maj Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty się nie czepiaj Stalowej;
Tramp Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Bródno pany :D w komentach jestem dziadowaty, toteż o miłosierdzie się zwracam
M._Krzywak Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 a tak mnie skusili na ten konkurs - a już marzyłem o sławie, pieniądzach, młodych kobietach :) A tak poważnie - dzięki za komenta, Oscar - gorsze juz niebawem,teraz muszę sesje zaliczac, wrrr.... Pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Twój utwór przypomina mi ''Romeo i Julia",ale Twój jest bardziej interesujący,bo jeszcze o sznytach.Miłość pełna bólu i cierpienia.Jestem zachwycona!
Roman Bezet Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko byłoby w porządku, tylko po co ta poezja lingwistyczna???!!!!!! Wiadomo, że peel ma na bakier z interpunkcją, a jako, że miał trudne dzieciństwo i na szkolny basen pod górkę, TONIE na serio! Za to porównanie pisania pezji do nieudanej próby pływania - bardzo oryginalne (jeszcze chyba w naszej litaraturze nie wystąpiło? - znawców proszę o ew. wyprost!). dyg b [color=red]Q[/color]
Quimeen Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Tak zgadzam sie ze wszystkimi komentarzami a szczegolnie z moim. FAWORYT KONKURSU!!!!!!!!!! super pozdrawiam!!!!
amandalea Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ach jak pięknie i górnolotnie :) każda panna taki wiersz dostać by chciała ;)
Leszek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A dlaczego potem? Natychmiast!!! I to same pochwalne powinny posypać się opinie, co niniejszym czynię. Jak dobrze, że złamałeś przyrzeczenie bo świat poezji byłby uboższy o jedno arcydzieło. Pozdrawiam Leszek :)
Rekomendowane odpowiedzi