puciak Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 w niebieskiej sukience zatańczę dla ciebie najpiękniej kobieta zakochana potrafi wszystko przemykam w tobie w niebieskiej sukience
Jerzy Rybak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 wiem tylko jedno; nic nie działa jak czerwona sukienka yes you Fisz&Ja
teraa Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tez wole czerwoną sukienke
Klaudiusz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja myślę że kluczowy nie jest kolor, czy nawet sukienka - tu chodzi o proces - proces przemijania (jest sukienka - nie ma sukienki) :)) ps. może coś przeoczyłem, ale wiersza to tu nie ma
Amras_Elensar Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Oj panowie... nie zrozumieliście. "w niebieskiej sukience zatańczę dla ciebie najpiękniej kobieta zakochana potrafi wszystko" Chodzi o to że, kobieta (peel) jest w stanie zniżyć sie do tego stopnia aby tańczyć przed ukochanym w NIEBIESKIEJ sukience. A może wiersz jest o łamaniu stereotypu czerwonej sukienki... :) Chyba nie na moje zdolności interpretacyjne.
Rekomendowane odpowiedzi