Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 szczurem który zagryzł matkę bez pamięci w walce o honor przetrwania * prawdziwych przyjaciół poznaje się po śmierci
Ewa_Kos Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Trafiłeś tym wierszem prosto we mnie.Mam taki życiowy przypadek i żałuję ,że przyjaciel który odszedł nie wie, że z wielkiej gromady zostało mu nas dwoje. Dziękuję za wrażenia i pozdrawiam. EK
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja dziękuję za wizytę bywaj
Nechbet Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ten bardzo na tak Tomaszu ;-) trafia, trafia i to bardzo :) slodkich i cieplych snow :-)
fr ashka Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 trzymają się Ciebie te drastyczne tematy ;)) ten lepszy, ale dla mnie to nadal nie "to!" pozdr, fr.ashka ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło do snu jeszcze zapewne daleko ale wzajemnie i jeszcze więcej od więcej ;) bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj trzymam się ;) dobrze że jednak w małym stopniu się podoba właśnie to polega na tym że "to" nie jest dla wszystkich osób i to jest to :D bywaj
Espena_Sway Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Bielaczku, ta miniatuka coś mi mówi, skądś ją znam :P krótko i na temat, nawet wersyfikacji się nie czepnę nocne buziaki Łejeczka:*
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę że nie spałaś i może nie śpisz jeszcze he ja też w sumie nie mam zamiaru się kłaść jest klimat oczywiście tutaj gdzie jestem he Bielaczek :* bywaj
M._Krzywak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tutaj tak - ponuro, mocno i trafnie. Właśnie o to mi chodziło w Twoim ostatnim wierszu :) Ten na tak. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tomaszu.. "to" jest jak najbardziej dla mnie.. Pozdrawiam..:)
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 'silni- słabi namaszczenie i ci co budzili trwogę Tam zrównani zjednoczeni rozpoczęli wspólną drogę.' tak, Tomku, najprawdziwsza prawda i dałeś mi popalić, bo...zapomnałam o przyjacielu, wyrzuty.. ech, pozdrawiam ciepło
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Pierwsza część średnio na tak, druga już bardzo zdecydownie... całkiem mądre. pozdrawiam /Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to się cieszę się ;) bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że ten trafił mam nadzieje też na inne następne trafne ;) bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze wiedzieć że własne twory tak potrafią oddziaływać dobrze wieddzieć że byłaś bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dobre słowa bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pewnie i masz racje ale zaryzykowałem honor to honor wiem ze to się uuuuuhuhu pojawiało honor przetrwania h p do tej miniaturyzacji potrzebna była mi taka powaga niejaka dzięki za wizytę bywaj
ZYTA Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 OOO coż za przemyślenia!!! Wiesz te Twoje wiersze chyba nieco wyprzedzają naszą epokę o jakieś 6000 lat!!!!! Hmm boję się tylko ,że za taki szmat czasu nikt już nie będzie chciał czytać poezji ,skoro zabierają się do niej ludzie, którzy nie miaja o tym zielonego pojęcia!!! Ta Twoja poezja tak ryje beret, że nawet Norwid by tego nie zniósł :/!!!! Dobrze, że Mickiewicz tego nie czytał, bo popełnij by samobójstwo;) Gryyy... Wiesz chłopie weź się za coś innego bo to nie dla Ciebie!!! Czytając te 'wiersze' można dojść do wniosku, że masz krzywo pod sufitem, no i niezłe problemy ze sobą i swoją osobowością... hihihi BYWAJ:p
Rekomendowane odpowiedzi