stanislawa zak Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 wiersz konkur-sowy pokochałaś mnie duszą i ciałem choć tego nie chciałem nie takie miałem zamiary by miłość wzbudzisz u ...ofiary szukałem jedynie przygody bo miałem ku temu powody a ty pokochałaś mnie z serca całego lepiej poszukaj sobie innego a mnie daj spokój nieboże bo czas działa na twą niekorzyść nie traktuję kobiet poważnie tylko słucham ich pragnień uważnie kocham je nie ciałem i duchem ale swoim pituchem łez twoich szkoda bo więdnie twoja uroda i nie miej żalu do mnie o to że nie świecisz jak złoto lecz jak elektrownia w Czernobylu lub żółty piasek nad brzegiem Nilu - ty cholerny skórwysypał..zajedraniu trutki wsypałam ci przy śniadaniu!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 No no, poezją powiało, nieśmiało zrymowało zrytmowało śmiało, kurde (uprzejmie, dałem punkty na sukces, gratuluję inaczej, całuję nie w pępek)
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 z tejże radości dla Stefana miłości pępek wyparzę bo o całusach marzę, le mal kupuje Stacha dziękuje kochani- dzięki,
Roman Bezet Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że wiele tu fragmentów o Stefanie. Przeczytałem na głos i oboje z psem turlaliśmy się. Oczywiście, pani Stanisławo, uważnie należy się [color=red]Q[/color] dyg b
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Bogdan, co to jest czerwone Q? Nie umiem wytłumaczyć Henrietce.
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Stefanie, ja myślę, że to taki ptaszek z jednym skrzydełkiem, Bezecie, bardzom sie kłaniam zpozdrowy.
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 heja,w dialogu, miłej nocy życzę tak na poważnie.
Rekomendowane odpowiedzi