Anna_M. Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 nie wiem do kogo się zwrócić bo nie ma kochanie ani przyjaciela nie chcę też łamać przykazania więc tylko mrużę oczy zachwyt bo przecież dzisiaj świat odmarzł natura zrzuciła kłódki z przestrzenimoje nogi muszą iść abym wiedziała pośród wietrznych płaszczyzn odnajduję jeszcze własne ślady przypominam sobie siebie
Zielony promyczek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Bardzo ładny wiersz, ciekawie napisany, dobrze się czyta, przejrzysty podział na strofy. Przemawia do mnie, bardzo mi się podoba. Moim zdaniem świetnie Ci wyszedł.
Anna_M. Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo mi miło:) dzięki i pozdrawiam:)
Amras_Elensar Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dzień dobry. Miły wierszyk, sympatycznie się czyta. Troszkę sentymentu się wkradło- a to lubię. Nie powalił mnie, ale naprawde dobra robota. Pozdrawiam AE
Witold Marek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 "Plejady i krąg księżyca zapadły w ciemnościach nocy mijają godziny - ja zaś samotna tu - mrużę oczy" - oczywiście nie wyłącznie ani nie głównie "mrużenie" kazało mi tu przywołać Safonę. Wcale nei nawiązałaś, ale jakby - dopowiedziałaś (introwertycznym przyzwoleniem w mojej głowie) jej tekst. Jakby zmartwychstała z tych alabastrów i fiołkowości. Kontekst: wielkie nienapoczęte, niepchnięte a na nowo rajskie "zanim". Musiało wrócić, jak świeżość do rzeczy (stereotyp to chwilowe zamglenie na szkle). Ona - też trochę zdziwiona tym "kłódkom z przestrzeni" ;) No tak, ten nieuchronny owoc wiedzy zaprowadzi, poruszy, przywoła. A może za daleko odleciałem w ten tysiące razy umyty antyk...? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi