Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 plotę zawiłe sytuacje mocno trzymając na władzy pomoc innych dokąd sięgam głęboko w pamięć wpada współistnienie kruche czy zakrywałem musiałbym wypleść na nowo w przeszłość przecież jestem zamknięty aż za daleko odszedłem w szelestach naniesione papilarne w dezercji nie udanej wycierają szansy coraz rzadziej oddawane dotykom muzealnym za cenę wzajemności brak szczelin na wzgląd świata powinno być więcej niż palców * minęło wiele niepowodzeń związanych czymś mocno z niewiarą we własności czy zmienić wymiar zawodu ? jestem za duży na koszyk chcę odetchnąć w czymś większym niż ja może rozwinę możliwości będzie zręczniej pracować
stanislawa zak Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 he he a robiłeś kosze z wikliny?plotłeś?tak dużo o tym wiesz, pozdr.
Espena_Sway Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 heh, tego jeszcze nie znam. ale widzę, że powrót do pierwotnej formy. tekst ciekawy, ale kurcze, chyba standardowo się doczepię wersyfikacji. plotę zawiłe sytuacje mocno trzymając na władzy pomoc innych dokąd sięgam głęboko w pamięć wpada współistnienie musiałbym wypleść na nowo w przeszłość przecież jestem zamknięty aż za daleko odszedłem w szelestach naniesione papilarne w dezercji nie udanej wycierają szansy coraz rzadziej oddawane dotykom muzealnym za cenę wzajemności brak szczelin na wzgląd świata powinno być więcej niż palców * minęło wiele niepowodzeń związanych czymś mocno z niewiarą we własności czy zmienić wymiar zawodu ? jestem za duży na koszyk chcę odetchnąć w czymś większym niż ja może rozwinę możliwości będzie zręczniej pracować mały Łejeczkomix :] buziaki Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko na myślach ale mam pełno dziur ... dzięki że tak się (niby) znam bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no fajna zabawa to stary twór bywaj Bielaczek:*
M._Krzywak Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Dobre to, szkoda, że puenta tak umoralnia ten podmiot liryczny. Praca nad nową formą, jeszcze nierówno - sam kształt, ale nie mam sprzeciwów - tekst się ma bronic i się broni. Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hmm, średnio do mnie mówi, moze pokaze co mi sie tu podoba: przecież jestem zamknięty aż za daleko odszedłem w szelestach coraz rzadziej oddawane dotykom muzealnym za cenę wzajemności brak szczelin na wzgląd świata powinno być więcej niż palców jestem za duży na koszyk chcę odetchnąć w czymś większym niż ja to mi sie podoba, reszta nie za bardzo;-) ale byłam i przeczytałam:) pozdrawiam słodko:*
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. forma raczej stara jak i wiersz cieszę się jednak ze się broni bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że chociaż to wyłapałaś dla siebie dzięki bywaj
Rekomendowane odpowiedzi