Jakub Sajkowski Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Chrupał nam pod butami niczym kruche ciasteczka, dotykaliśmy go językiem jak zwierzęta gotowe zjeść wszystko. Do wigilii była z niego już tylko mokra chlapa.Czy jak nie ma śniegu to dotrze do mnie Gwiazdor? Sanie utknęły gdzieś w błocie. A my wyjrzeliśmy przez okno: Pewnie teraz wszystkim jest ciepło.
kall Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 zastrzeliłeś mnie tym wierszem. generalnie - dawno nie czytałam tak dobrego kawałka poezji. dosłowność, delikatność, do tego piękny język - opisy jak z działu obok. może trochę aż zbyt prozatorski, ale - niech tam! nie wszystko musi być super-liryczne ;) do ulubionych ;) pozdrawiam kal.
Jakub Sajkowski Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Miło mi że zastrzeliłem ;) Choć w dosłowność raczej nie celuję, ale skoro to miał być komplement ;) No, i osobiście czytałem wiele znacznie lepszych kawałków poezji, Ale dzięki ;)
kall Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 to już się chwalę - przeczytałam prawie wszystkie wiersze pana. pod niektórymi są komentarze. nic dodać nic ująć. zauroczenie ;) pozdrawiam kal.
Jakub Sajkowski Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 To miło mi niezmiernie, się nie spodziewałem ;) Czerwieniąc się pozdrawiam :P
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 muszę przyznać, że wiersz niezły. nawiązuje prozowatym stylem do poezji Jay Jay'a /którego niestety dawno na forum już nie było/. tylko tak dalej, plusss pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Amras_Elensar Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Bardzo. W końcu jakis wiersz z konceptem, nieprzegadany, niepatetyczny. Duży plus i z niecierpliwością czekam na dalesze owoce Pańskiej twórczosci:) Pozdrawiam AE
Eugen De Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Do treści najbardziej adekwatny byłby tytuł: "O śniegu"
Jakub Sajkowski Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Dziękuję za wszelkie mniej lub bardziej 'podniecone' komentarze, choć tu najbardziej zgadzam się z Jerzym - nie ma się czym podniecać ;) Ale tytuł zostaje, jaki był ;) pozdrawiam wszystkich
Noe-Gd Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 po 1 - to proza po 2 nic wielkiego.
Rekomendowane odpowiedzi