Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 w trzech wymiarach nie tylko patrzę na świat - wymaga twórczej obróbki myśli próbuję pozbierać resztki słów nie docierają celuobrzucam błotem księżyc ametyst przestaje już wytwarzać wibracje intuicja idzie spać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tali Maciej Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a ja za polecenie puenty zrobię to samo fajnie się czytało (-: dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maćku, dzięki za odwiedziny. ja chyba również zaraz myknę do łóżka pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Może drinka, Espeno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M._Krzywak Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 pierwszy rzut oka - po co ten tekst ? Przy drugim klaruje ten związek patrzenia powiązany z życiem kamienia (nawet rym mi wyszedł). Plus. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Espeno, całościowo jestem w stanie się zgodzić na tak, ale rozbierając wiersz, dostrzegam zbyt dużo czasowników, a pierwsza strofa wydaje mi się nie spójna gramatycznie "w trzech wymiarach nie tylko patrzę na światwymaga twórczej obróbki myśli" co wymaga? patrzenie? oczywiście można polemizować w trzech wymiarach nie tylko patrzę na świat wymaga twórczej obróbki myśli gdyby zapisać to tak, byłoby bardziej wiloznacznie, no ale to takie moje widzimisie:) poza tym mogłabys w starej wersji dać myślnik przed "- wymaga" i tez byloby lepiej nie mogę się zachwycić, ale nie mogę też zbesztać:))) pozdr. ciepło/a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Espeno.. ja zapisałabym pierwszy fragment tak... nie tylko w trzech wymiarach patrzę na świat, który wymaga twórczej obróbki myśli... itd.. reszta podoba mi się..:).... Pozdrawiam..:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo chętnie, Panie Stefanie ;). choć wolę jakiś likier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzie wuszko, dzięki za kilka słów. cóż ametyst rzeczywiście ma działanie wzmacniające intuicję. to zresztą jeden z moich ulubionych kamieni :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, cieszę się, że jednak nie uważasz, że tekst niepotrzebny :). można go rozumieć na kilka sposobów, dobrze, że sens całości się odczytujesz pozdrawiam sercdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agnes, dziękuję za wnikliwe rozebranie wiersza ;) cóż dodałam myślnik w miejscu gdzie mówiłaś, rzeczywiście lepiej. co do wersyfikacji to narazie pozostawię moją. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nato, dzięki za propozycję. cóż, wiersz wrócił z warsztatu, miał już dosyć dużo wersji, narazie pozostanie w obecnej pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Espeno, jasne, rozumiem..:)Troszkę mi głupio, że ja tak od razu tu weszłam..:(..ale forum też jest swojego rodzaju warsztatem..;-)...nie sądziłam ,że mozna czerpać tyle radości z czytania "cudzych myśli"..;))...no i wskazówki, niezwykle pomocne..:).. miłego dnia..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, masz rację. ja goszczę tutaj od czerwca, i w sumie też od razu debiutowałam na P. heh, szczerze mówiąc nie był to jakiś udany debiut, ale cieszę się, że trafiłam na to forum, ponieważ dużo się już nauczyłam. wzajemnie, have a nice day :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 :)..mam ogromną nadzieję ,że i ja wyciągnę coś pożytecznego dla siebie..;)..oby..! Najbardziej jednak martwi mnie fakt, że będę tu obecna czasowo.. niestety..:(.. a jak już po przerwie zawitam na nowo.. jejku..:(.. nie zdołam chyba przeczytać uważnie "straconej lektury", bo mnie z domu wygonią za okupowanie komputera..:O..;)))..hej..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no fajnie :* bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i buziaki pozdrawiam Łejeczka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugen De Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 w trzech wymiarach patrzę na świat nie tylko on - wymaga twórczej obróbki myśli próbuję pozbierać resztki słów nie docierają celu---------------- albo "nie docierają do celu", albo "nie sięgają celu"obrzucam błotem księżyc ametyst przestaje już wytwarzać wibracje intuicja idzie spać A ja Espeno tak Ci poprzestawiam, ale to tylko podszept! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugen, dziękuję za odwiedziny i pomoc. cóż, narazie pozostawiam w tej formie, ale za jakiś czas, jak nabiorę dystansu do wiersza może zmienię :) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi